News

Familia vrea s-o deshumeze pe fiica lui Whitney Houston!

Familia vrea s-o deshumeze pe fiica lui Whitney Houston!

26 July 2015 - Duluth, Georgia - Whitney Houston's only daughter Bobbi Kristina Brown has died at the age of 22 six months after a near drowning accident in her home. File photo: 16 August 2012 - Hollywood, California - Bobbi Kristina Brown. "Sparkle" Los Angeles Premiere held at Grauman's Chinese Theatre. Photo Credit: Byron Purvis/AdMedia

Rudele lui Bobbi Kristina cer cu disperare o nouă autopsie. De ce? Pentru că în continuare caută răspunsul legat de cauzele morţii ei. Familia vrea un vinovat pentru moartea lui Bobbi Kristina! Iar o nouă autopsie ar putea produce dovezi legate de vinovăţia iubitului fetei, Nick Gordon. De ce după atâta timp? Pentru că Nick pare să fi recidivat - pe 10 iunie a fost arestat fiindcă şi-a bătut crunt actuala iubită, Laura Leal, în vârstă de 26 de ani.

"Cred că ar trebui s-o deshumeze pe Bobbi ca să iasă odată la iveală că Nick a ucis-o. El este vinovat de moartea sa!", a decretat o sursă din familie, care doreşte să-şi păstreze anonimatul. "Ceea ce a făcut cu Laura demonstrează că are un tipar comportamental de bărbat care abuzează femeile. La fel era şi tatăl lui. Şi bunicul lui. E în ADN-ul lui. De-asta nu poate divorţa. Nick are serioase probleme psihice. Şi se droghează. Ne rugăm să fie aruncat în închisoare. Ca să nu-i mai facă rău altei femei..."

Bobbi şi Nick, în 2012.
Modifică Setările