News

Famke Janssen, actriţa care nu poate nici să zâmbească, nici să se încrunte. Cum i-au distrus faţa operaţiile


Famke Janssen, actriţa care nu poate nici să zâmbească, nici să se încrunte. Cum i-au distrus faţa operaţiile camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Famke Janssen şi-a câştigat faima la mijlocul anilor 80, ca model şi actriţă, dar astăzi e total schimbată şi frumuseţea ei e doar o amintire. Famke este acum mai cunoscută pentru numeroasele intervenţii chirurgicale suferite, decât pentru rolurile sale.

Actriţa, în vârstă de 55 de ani, a fost surprinsă alături de prietenul ei în parcul Washington Square din New York. Deşi şi-a păstrat silueta zveltă, Janssen a dobândit o faţă distorsionată după ce obrajii i-au fost lucraţi în mod excesiv.

Famke s-a mutat din Ţările de Jos în America la 20 de ani pentru a lucra ca model şi a devenit imaginea unor firme renumite, precum Yves Saint Laurent, Giorgio Armani şi Chanel. Frumuseţea ei a fost comparată cu cea a legendarei vedete de film Hedy Lamarr. Dornică de celebritate, a decis să-şi părăsească slujba de model la începutul anilor 90 şi să urmeze o carieră în actorie. A obţinut rapid un rol în filmul James Bond „GoldenEye”. Pierce Brosnan îl întruchipa pe agentul 007, iar ea pe fatala Xenia Onatopp.

De asemenea, Famke a mai apărut în filmul „Taken” alături de Liam Neeson.

De-a lungul anilor, actriţa şi-a distrus frumuseţea naturală şi acum provoacă milă în loc de admiraţie. Famke şi-a pompat excesiv obrajii, iar pe faţa ei nu descoperi nici un ridic, asta din cauza prea multor injecţii cu Botox. Janssen nu poate nici să zâmbească, nici să se încrunte. De fapt, este greu să arăţi orice fel de emoţie cu o piele atât de strânsă.

În 2000, actriţa a divorţat de soţul ei, Kip Williams, după cinci ani de căsătorie.