News

Fără machiaj, dar cu un atu senzaţional. Ce au dezvăluit cele mai recente fotografii ale lui Beyonce?

Fără machiaj, dar cu un atu senzaţional. Ce au dezvăluit cele mai recente fotografii ale lui Beyonce? camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Până în prezent, Kim Kardashian nu avea atât de multe rivale la capitolul cel mai bombat posterior, al său fiind ridicat la rang de trofeu. Este adevărat că şi-a mărit posteriorul, chiar dacă nu recunoaşte acest lucru şi, într-o vreme, chiar era în competiţie cu fosta sa cumnată, Blac Chyna, şi ea dotată cu forme apetisante. Kim este cunoscută pentru fundul său bombat care a făcut-o celebră. Kim are acum o nouă rivală, una mult mai celebră decât ea şi la fel de bogată. După ce i-a născut pe gemenii Rumi şi Sir, la începutul verii, Beyonce şi-a schimbat puţin conformaţia. Este mai voluptoasă decât înainte de a rămâne gravidă pentru a doua oară şi, de ce să nu recunoaştem, se îmbracă mult mai sexy.

 

Beyonce face deliciul fanilor săi de pe Instagram cu shooting-uri foto la foc automat aproape de fiecare dată când vrea să iasă din casă. În pantaloni mulaţi, ori fuste strâmte, diva a lăsat la vedere câte puţin din toate, însă detaliul care a atras şi mai tare atenţia nu face referire la faţa ei fără machiaj. Da, diva are atât de multă încredere în ea încât a fost în stare să iasă pe stradă îmbrăcată sexy şi fără pic de machiaj, dovadă stau şi fotografiile distribuite pe reţelele de socializare. Ea este una dintre vedetele fericite că se pot afişa în public fără prea multe retuşuri şi, implicit, fără să-i sperie pe fani.

Beyonce poartă colanţi modelatori. Oare ăsta să fie secretul pentru un fund perfect?

În vârstă de 36 de ani, Bey s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile, mândrindu-se cu noua sa siluetă. A arătat fenomenal într-o rochie scurtă şi strâmtă, culoarea pielii, iar atunci când s-a întors cu spatele, fanii s-au întrebat dacă nu cumva şi ea a ales să facă ceva îmbunătăţiri, sau este vorba doar de colanţi modelatori care îi scot în evidenţă o talie de viespe şi un fund la care visează multe vedete de seama ei. Şi nu este prima dată când diva apare aşa, fie în propriile fotografii, fie în cele surprinse de paparazzi pe la diferitele evenimente la care ia parte. Nu mare ne-a fost mirarea cu ocazia unei gale organizate de Rihanna ca Beyonce să lase la vedere un crac al colanţilor modelatori pe care i-a purtat pe sub o rochie de un verde smarald. Ăsta să fie secretul ei pentru un fund care concurează cu cel al lui Kim, sau cântăreaţa a făcut ceva îmbunătăţiri la medicul plastician?

Kim sau Beyonce. Cine are cel mai bombat posterior?

Foto: Instagram, Hepta, Arhiva OK!

Modifică Setările