News

Fără make-up sunt ca noi! Vedetele care arată complet diferit atunci când sunt nemachiate

Fără make-up sunt ca noi! Vedetele care arată complet diferit atunci când sunt nemachiate camera-retro icon Vezi galeria 19 poze

Ştim cu toţii că-n cazul apariţiilor televizate e musai ca celebrităţile să poarte make-up. E vorba ca, astfel, să maschează anumite detalii inestetice, care ar ”da urât” pe sticlă. Cât despre pictorialele de revistă, nu mai e niciun secret pentru nimeni că multe dintre fotografii sunt editate în fel şi fel de programe.

Cert e că-n ultimii ani vedetele au vrut să contribuie la desfiinţarea ideii de perfecţiune, atât de mult promovată în media. Aşa se face că multe dintre ele au postat pe conturile de pe reţelele de socializare fotografii în care apar fără pic de machiaj. Şi, după cum era de aşteptat, unele arată complet diferit faţă de imaginea pe care o au când defilează pe covorul roşu, pozează în reviste sau apar în emisiuni televizate, atunci când un make-up artist profesionist încearcă să ascundă tot soiul de detalii inestetice. Dar să n-o mai lungim, iată câteva dintre vedetele cu imaginea schimbată atunci când nu poartă make-up, dar şi o galerie foto cu vedetele care au avut curajul să-şi arate ”adevărata faţă”!Î

Adele

Întotdeauna a preferat să apară în faţa fanilor ei fără artificii, naturală. Şi a fost şi foarte apreciată, de fiecare dată, pentru iniţiativa ei. Jos pălăria, Adele!

Ariana Grande

Ea nu face asta foarte des, aşa că ne bucurăm că a găsit puterea să se afişeze naturală, fără make-up. Ce-i drept, fanii au avut un adevărat şoc când i-au văzut chipul nemachiat, şi nu pentru că n-ar fi frumoasă, ci pentru că machiată arată complet diferit. Ba mai mult, mulţi i-au spus că make-up-ul pe care îl poartă în concerte o maturizează prea mult şi că ar trebui să-ncerce unul mai natural.

Gwen Stefani

Şi ea face parte din grupul artistelor care arată total diferit atunci când nu e machiată. Poate că şi de aceea nu apare foarte des aşa, în public. De regulă, Gwen poartă ruj roşu şi gene false, foarte lungi.

Kristen Bell

Ea arată ca fiecare dintre noi, atunci când ne trezim dimineaţa. Cu cearcăne, cu faţa palidă, etc., dar ”pământeşte”. Ne bucurăm, aşadar, să vedem că actriţa vrea să le arate fanilor ei cum arată şi natural, fără pic de machiaj.

Sofia Vergara

Şi ea e printre acelea care se schimbă total atunci când renunţă la make-up. Nu ne înţelegeţi greşit, Sofia e la fel de frumoasă şi nemachiată, însă e clar că e o diferenţă ca de la cer la pământ între look-ul ei natural şi imaginea din reviste / de la evenimente, unde se machiază.

Iată şi alte vedete care s-au fotografiat pe când nu purtau niciun strop de make-up!

Modifică Setările