News

Fără riduri la 72 de ani! Actriţa din ”Charlie`s Angels” arată spectaculos!

Fără riduri la 72 de ani! Actriţa din ”Charlie`s Angels” arată spectaculos!

Jaclyn Smith e cu adevărat o apariţie! La cei 72 de ani, actriţa n-are riduri, e o forţă a naturii şi nu încetează să ne uimească cu spiritul ei tânăr, dar şi cu silueta parcă sculptată. Starul hollywoodian pare să nu mai îmbătrânească... Arată spendid la cei 72 de ani Ori a descoperit elixirul tineriţii, ori vizitele la doctorul estetician îi micşorează, anual, considerabil, averea! Spunem asta pentru că Jaclyn Smith, actriţa pe care o ştim din anii tinereţii, de pe vremea când juca în ”Charlie`s Angels”, arată ireproşabil la cei 72 de ani.

Cu o siluetă ca trasă prin inel şi cu un ten lipsit de riduri, Jaclyn s-a fotografiat, zilele trecute, lângă brad, pentru a le ura tuturor fanilor ei sărbători fără griji în sânul familiilor lor. Actriţa apare îmbrăcată, în această fotografie postată pe Instagram, într-o pereche de blugi şi o cămaşă închisă la culoare, un outfit tineresc şi care o prinde de minune pe celebra Jaclyn Smith.

A petrecut acasă, în sânul familiei.

”Eu şi familia mea vă urăm sărbători fericire alături de cei dragi şi de familie, şi să vă creaţi amintiri care să vă aducă zâmbetul pe buze. Crăciun fericit şi cu mută dragoste!”, a fost urarea pe care starul hollywoodian a făcut-o prin intermediul postării internaute.

Alături de cei dragi.