News

Fără scrupule! Vedete care au călcat pe cadavre ca să ajungă în top

Fără scrupule! Vedete care au călcat pe cadavre ca să ajungă în top

Se folosesc de oameni, îi trădează şi totul numai în numele carierei lor preţioase sau, mai bine spus, a faimei la care au tânjit şi pe care iată că au dobândit-o! Dar cum?...

Blake Lively

Cine o cunoştea pe frumoasa actriţă înainte de-a deveni doamna Reynolds? În afară de mama ei şi fanii serialului Gossip Girl, nu prea mulţi. La fel de bine, nici nu prea putem vorbi despre o carieră pe marele ecran pentru actriţă până ca aceasta să joace împreună cu Ryan în Green Lantern, în 2011. Şi, în momentul în care a simţit că poate face următoarea mişcare pentru a intra în rândul A-lister-ilor, a făcut-o!

Cu alte cuvinte l-a sedus pe Reynolds chiar pe platourile de filmare şi, mai grav, când acesta era încă însurat cu Scarlett Johansson. Există mărturii ale unor martori că i-au văzut pe cei doi actori într-un restaurant din New York în ipostaze tandre pe vremea când Ryan era bine-mersi cu verigheta încă pe inelar. Aşadar Blake n-a ezitat să distrugă un mariaj ca să îşi facă intrarea printre superstarurile de la Hollywood, iar acum se bucură din plin de statutul de divă absolută.

Modifică Setările