Fashion

Fashion trends! Îmbracă-te asemenea vedetelor!

de admin

Tendinţele sezonului de primăvară-vară sunt extrem de variate, începând cu nelipsitele printuri florale, combinaţia clasică de alb şi negru sau dungile reinterpretate, şi terminând cu influenţele japoneze. Totuşi, trendul care se impune atât în ceea ce priveşte vestimentaţia, cât şi machiajul, este cel boho chic, inspirat din anii ’70.

Bohemian chic - Keira Knightley

Nostalgia anilor ’70 a dus la naşterea celui mai important trend din acest sezon. Rochiile fluide cu printuri florale, pantalonii evazaţi, cizmele din piele întoarsă şi franjurii au constituit elementele esenţiale care au luat cu asalt podiumurile. Pentru un astfel de look te poţi inspira din ţinutele purtate de dive la festivalurile celebre precum Woodstock sau Coachella. Iar pentru un plus de strălucire, nu uita de brăţările şi cerceii masivi!

Click pe următoarea!

Lemon juice - Emma Stone

Nuanţele citrice sunt fără îndoială vedetele acestui sezon. Acestea dau o notă foarte fresh garderobei tale. Dacă nu vrei să optezi pentru o ţinută în totalitate galbenă, poţi alege un accesoriu care să dinamizeze ţinuta. Pentru un look echilibrat, trebuie să păstrezi machiajul în zona naturalului.

Lecţia de geometrie - Mel B

Pentru apariţii hipnotizante, imprimeurile grafice în alb şi negru sunt exact ceea ce ai nevoie. Uită de clasica combinaţie cămaşă albă - fustă neagră! Acum toate piesele au un aer modern, datorită modelelor geometrice.

Walk the line - Nicole Richie

Uită de clasicele dungi marinăreşti ce marchează an de an trendul navy! Sezonul acesta este dedicat doar mixurilor de dungi colorate, care amintesc de un magazin de acadele. Pentru un look reuşit, combină o piesă cu acest imprimeu cu unele neutre şi vei atrage toate privirile. Dacă eşti ceva mai îndrăzneaţă, poţi purta un outfit format doar din piese dungate.

Power flowers - Rachida Jones

Cu siguranţă, trendul care nu poate lipsi niciodată din prezentările de modă în sezonul de primăvară-vară este cel floral. Iar de data aceasta imprimeurile iau cu asalt şi accesoriile, nu numai piesele vestimentare. Dacă vrei să ai o apariţie de neuitat, alege să porţi imprimeuri florale cât mai vizibile.

GinghamStyle - Rihanna

Purtat chiar şi de Brigitte Bardot la propria nuntă, acest print, care aminteşte cumva de feţele de masă pentru picnic, este cât se poate de actual. Alege să porţi piese care au un design modern, pentru a da o notă fresh acestui imprimeu retro. Pentru un look 100% stylish, poţi mixa mai multe piese din acelaşi registru stilistic.

Zen Master - Rita Ora

Simbol al culturii japoneze, kimonoul a devenit o adevărată sursă de inspiraţie pentru designeri sezonul acesta. De la imprimeurile cu cocori, care amintesc de costumele gheişelor, până la cele cu flori stilizate, această piesă este un must-have în garderobă. Îl poţi accesoriza cu o centură XXL, pentru a fi şi mai aproape de varianta clasică. Pentru un plus de autenticitate, îl poţi accesoriza cu sandale joase.

Sursă foto: Guliver/Rex features/Getty Images

Modifică Setările