News

Fashionistele din „Sex and the city”, în ţinute bătrânicioase şi urâte! Ce s-a întâmplat cu ele?

Fashionistele din „Sex and the city”, în ţinute bătrânicioase şi urâte! Ce s-a întâmplat cu ele?

Din 1998 şi până în 2004, cele patru actriţe au fost idolii tuturor fashionistelor din lume. Ţinutele pe care le îmbrăcau în faimosul serial ”Sex and the city” serveau drept inspiraţie pentru toate doamnele şi domnişoarele interesate de modă din lume.

Acum, la 13 ani de când ultimul film SATC a fost lansat, cele patru actriţe nu mai seamănă deloc cu personajele mult îndrăgite. SJP este o mamă dedicată 100%, Cynthia Nixon îşi trăieşte frumoasa poveste de dragoste cu partenera ei de viaţă, Kristin Davis s-a dedicat protejării naturii şi animalelor sălbatice, iar Kim Cattrall este divorţată şi regretă că nu a putut dedica mariajului ei atâta timp cât le-a alocat filmărilor serialului SATC.

Surprinse zilele acestea pe stradă, cele patru actriţe au afişat ţinute bătrânicioase, neglijente, deloc asemănătoare cu cele pe care le etalau în îndrăgitul serial şi care le făceau pe toate pasionatele de modă din lume invidioase. Haideţi să vedem cum se îmbracă, în prezent, cele care, odinioară, erau etalon al eleganţei.

Sarah Jessica Parker, 52

Kristin Davis, 52

Kim Cattrall, 60

Cynthia Nixon, 51

foto: Hepta

Modifică Setările