News

Fata e poli, iar băiatul e bi? Totul despre sexualitatea incertă a copiilor lui Will Smith

Fata e poli, iar băiatul e bi? Totul despre sexualitatea incertă a copiilor lui Will Smith camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Unul dintre cei mai de succes actori de la Hollywood şi-a trăit cea mai mare parte a vieţii lui în lumina reflectoarelor. El şi familia lui, care iese în evidenţă prin tot felul de afirmaţii uimitoare legate despre viaţa lor intimă.

Willow Smith s-a decis că e polisexuală. La 20 de ani, şi-a găsit identitatea sexuală şi e tare mândră de ea. Daily Mail a făcut cunoscută, pe 29 aprilie, întreaga discuţie pe care Willow a avut-o cu mama ei, Jada Pinkett Smith, dar şi cu bunica ei, în cadrul emisiunii Red Table Talk de pe Facebook.

“Am cercetat puţin poliamorul şi mi-am dat seama că motivul principal pentru care o relaţie monogamă, un mariaj, nu funcţionează şi se ajunge la despărţire sau divorţ e infidelitatea”, a dezvăluit fiica lui Will Smith şi a Jadei.

Willow, care practică non-monogamia etică, a avut discuţii în contradictoriu cu bunica ei, Adrienne Banfield-Norris, care i-a reproşat că toate aceste relaţii par bazate doar pe sex. Apoi tânăra cântăreaţă i-a răspuns destul de înfipt: „Doar pentru că tu nu mai ai aceste nevoi, eu nu le pot avea?”

Apoi Willow şi-a argumentat alegerea făcută cu privire la indentitatea ei sexuală: „Tocmai de aceea am devenit interesată de polisexualitate, pentru că mi s-a făcut cunoştinţă cu ea dintr-o perspectivă nonsexuală. În grupul meu de prieteni, eu sunt singura poliamoroasă şi cea care face cel mai puţin sex.

Modifică Setările