News

Fata lui Alec Baldwin, goală de la brâu în jos! Prea provocatoare în noul shooting?

de admin

Fata lui Alec Baldwin, goală de la brâu în jos! Prea provocatoare în noul shooting?

Deşi pozele proaspete ale blondei Ireland Baldwin sunt chiar mai artistice decât ne-am fi imaginat, mai ales pentru un shooting pentru lenjerie intimă, nu putem nega că debutul tinerei în modelling îşi bazează succesul prea mult pe goliciune şi sexualitate. Şi se vrea şi actriţă!

La doar 19 ani, fiica actorului cu frumoasa Kim Basinger ţinteşte sus, iar pentru asta a acceptat să se dezbrace de haine, mai ales de partea de jos a hainelor: deşi în unele fotografii apare topless, în majoritatea nu are lenjerie intimă... o mişcare cât se poate de provocatoare şi de apreciată de public, cu siguranţă!

fin ✨

A photo posted by Beatrix Kiddo (@irelandbbaldwin) on

Pictorialul monocrom a fost publicat şi pe Instagram de tânără, mândră de corpul ei perfect, surprins de fotograful Tyler Kandel. Totuşi, Ireland ne-arată cam toată goliciunea ei, fără modestie – să fie o încercare disperată de-a atrage atenţia – oricum i-a reuşit! – ori de-a arăta că are curaj să-şi urmeze visele?

Fiica lui Alec şi-a lui Kim Basinger o moşteneşte întru totul pe mama ei, deşi adeseori a fost criticată chiar de tatăl ei că arată ca un porcuşor. Cadrele artistice aparent simple ne-o arată pe Ireland, care are şi o înîlţime de 1,88 cm, în pulovere scurte, lăsând liniile corpului ei silfid şi feminin să emane erotism cu nemiluita.

Cu toate că, repetăm, fotografiile sunt dintr-un registru chiar artistic de efect, tare ne gândim că e prea mult pentru un brand de lenjerie intimă – până la urmă, unde e lenjeria?

Modifică Setările