News

Fata lui Liviu Vârciu: "Tata a fost mereu cu mine indiferent şi rece"

Fata lui Liviu Vârciu: "Tata a fost mereu cu mine indiferent şi rece"

Nu au reuşit nici până astăzi să aibă o relaţie apropiată! Deşi se zicea că vor locui împreună şi că artistul a pregătit în noua lui casă şi un dormitor pentru fata lui cea mare, lucrurile nu au evoluat în direcţia dorită. 

Ajunsă la adolescenţă, Carmina se declară dezamăgită de atitudinea lui Liviu Vârciu, tatăl ei, şi de modul în care acesta o tratează.

"În ciuda aparenţelor, relaţia mea cu tata nu este una tocmai lapte şi miere, aşa cum ştie toată lumea. Cel puţin cu mine tata mereu a fost mai indiferent şi mai rece. În momentul de faţă, nu l-am văzut de un an şi două luni, cât despre vorbit, vorbim foarte rar… Ştiu că multora nu le vine să creadă, pentru că ceea ce declară el nu se leagă cu ceea ce spun eu şi nici cu adevărul. Niciodată nu am avut relaţia aceea care apărea la televizor. Vreau să spun că este foarte deranjant faptul că multă lume vine la mine cu tot felul de întrebări îndepărtate de realitate…

Când eram mai mică, obişnuiam să nu zic nimic, deoarece nu voiam să îl pun într-o lumină proastă, dar acum, având în vedere că, în 7 luni, împlinesc 18 ani, văd altfel lucrurile şi nu are rost să tac pentru cineva căruia nu-i pasă. În contradictoriu cu ceea ce spune el, eu nu am avut niciodată parte de o vacanţă din partea lui, de un cadou de Crăciun sau de afecţiune.

Tata a început să mă susţină financiar de 6 ani, cu 2.000 de lei lunar. Până acum 6 ani, nu ne-a susţinut nici pe mine şi nici pe mama financiar, vreodată. El se pricepe foarte bine să fabuleze şi să mintă, şi, deşi este tatăl meu, nu mai pot păstra tăcerea despre aceste lucruri, pentru că mi se pare penibil deja ce face. Sincer, mi-aş fi dorit din tot sufletul ca relaţia mea cu tata să fie aşa cum se vede la TV. Declar toate astea pe baza motivului că deja e foarte deranjant ca oamenii să creadă altceva şi toată lumea să îl aprecieze pentru ceea ce nu este", a mărturisit Carmina pentru Viva.

Comentarii

Modifică Setările