News

Femei celebre cu gusturi proaste la bărbaţi!

de admin

Femei celebre cu gusturi proaste la bărbaţi!

E clar că nu poţi alege pe cine să iubeşti, dar se pare că unele vedete au predilecţie doar pentru bărbaţi nepotriviţi. Iată, aşadar, ce vedete au dovedit că au gusturi proaste la bărbaţi!

Kate Hudson & Chris Robinson (2000 – 2007)

E clar că actriţa are o atracţie pentru cântăreţi, însă această ”pasiune” nu a fost totdeauna de bun augur. Drept dovadă stă şi mariajul eşuat al actriţei cu Chris Robinson.

Şi dacă e să fim sinceri, Chris nu era tocmai cea mai potrivită alegere pentru frumoasa actriţă.

Click pe următoarea!

Rihanna & Chris Brown

Cu toţii ne amintim de episodul sângeros dintre celebra cântăreaţă şi iubitul ei, dar şi de faptul că, în ciuda acestui eveniment violent din viaţa ei, Rihanna a încercat, la un moment dat, să se împace cu Chris Brown.

Katy Perry

Ei bine, nici Katy nu se pricepe foarte bine să-şi aleagă partenerii de viaţă. Începem prin a ne aminti de Russell Brand, care a anunţat-o pe frumoasa cântăreaţă că vrea să divorţeze de ea printr-un mesaj, continuăm cu John Mayer, care avea o reputaţie de fustangiu şi misogin, şi terminăm cu Diplo, care a devenit tată în timpul relaţie cu Katy, graţie unei relaţii cu altă femeie.

Selena Gomez şi Justin Bieber

Credem că e suficientă enumerarea lor în acest top, dar dacă e musai să explicăm - atunci am spune că imaginea lui Justin Bieber i-a umbrit o mare parte din cariera frumoasei cântăreţe.

Britney Spears

Şi trofeul pentru cele mai proaste alegeri în materie de bărbaţi merge la ... la Britney Spears! Am fost toţi martorii eşecurilor amoroase ale cântăreţei. Sigur vă amintiţi cum Britney a decis după o noapte de beţie în Las Vegas s-a hotărât să se căsătorească cu un prieten din copilărie. Mariajul a fost anulat după 50 de ore. În acelaşi an, 2004, Britney s-a căsătorit cu unul dintre dansatorii ei. După cum era de aşteptat, nici acest mariaj nu a ţinut prea mult. După divorţ, Britney a avut nevoie să se interneze într-o clinică de reabilitare, având în vedere că a fost surprinsă de nenumărate ori beată sau purtând haine murdare.

Modifică Setările