Fashion

Femei sexy la costum! Top vedete îmbrăcate în smoching

de admin

Trendul costumelor bărbăteşti pe femei cât se poate de frumoase este în mare vogă. Dovadă stau apariţiile vedetelor pe covorul roşu, care-şi pun în valoare silueta în smochinguri cu decolteuri abisale şi provocatoare. Fie că aleg clasicul negru, fie că aleg nuanţe mai tari, mai puternice, efectul este unul foarte cool.

În condiţiile în care şi afinitatea pentru stilul androgin este tot mai mare în ziua de azi, este lesne de înţeles de ce vedem atâtea femei sexy la costum. Şi ce bine le stă, mai ales când aceste smochinguri sunt personalizate pe silueta fiecăreia: fie cu pantalon mulat, fie cu sacouri oversized, fie cu decolteuri abisale şi revere colorate. Cel mai bun exemplu din acest an stă Jennifer Aniston, care a cucerit pur şi simplu pe covorul roşu cu smochingul vişiniu ales pentru covorul roşu la gala Critics’Choice Awards: a fost sexy, elegantă şi originală!

Hai să vedem mai multe femei celebre la costum masculin, pe covorul roşu!

Blake Lively a purtat o superbă creaţie Michael Kors, deşi nu este atât de elegantă, alegerea este numai bună pentru un eveniment monden de zi. Roşul i-a conferit un efect seducător.

Olivia Wilde a impresionat cu decolteul abisal pe care l-a avut costumul ei masculin Gucci. Un costum superb, de altfel, foarte elegant şi sexy, actriţa purtând nimic pe dedesubt.

Emma Watson a purtat un costum tot de zi, pentru o apariţie într-o emisiune televizată, marca Saint Laurent, care o şi prinde de minune. Un plus de rafinament şi de clasă a venit din partea cămăşii albe.

Cara Delevingne aa vut o prezenţă foarte feminină când a purtat un costum rubiniu Burberry, cu decolteu destul de pronunţat. Combinaţia cu pantofii stilleto este foarte reuşită, faţă de cea a altui model tânăr, Suki Waterhouse (în paginile ce urmează).

Bella Thorne este tânără şi din ce în ce mai faimoasă, dar are bun gust. Costumul ei croit clasic purtat recent la People Choice Awards, semnat Armani, i-a conferit multă eleganţă şi rafinament. Aşa da!

Thandie Newton a riscat foarte mult purtând un costum atât de decoltat ca acesta, semnat Vivienne Westwood. Dar foarte rafinat, bravo!

Suki Waterhouse a dat chix doar cu încălţămintea, care nu i s-a potrivit deloc cu costumul Burberry atât de fin croit. Dar a fost inspirată să poarte fashionable o haină peste umeri.

FOTO WENN, HEPTA, GETTY