Case Regale

Femeia care a fost lovită de Prinţul Philip, acuze dure la adresa casei regale! Se simte ignorată şi respinsă

Femeia care a fost lovită de Prinţul Philip, acuze dure la adresa casei regale! Se simte ignorată şi respinsă

Începutul anului a început cum nu se putea mai prost pentru familia regală din Marea Britanie. Săptămâna trecută, Prinţul Philip a provocat un accident auto în urma căruia o femeie a fost rănită, însă aceasta îi acuză acum pe reprezentanţii familiei regale.

În vârstă de 46 de ani, Emma Fairweather era pasager în maşina pe care Prinţul Philip a lovit-o, femeia fiind singura persoană rănită în urma accidentului auto. Din câte se pare, ea şi-a rupt încheietura şi a fost transportată de urgenţă la spital, iar acum aşteaptă ca medicii să decidă dacă are nevoie de operaţie sau nu.

Iniţial, presa din Marea Britanie a afirmat că persoanele implicate în accident au avut răni minore şi că reprezentanţii casei regale au luat legătura cu acestea, pentru a le cere scuze, însă Emma Fairweather le-a spus celor de la Sunday Express că nimeni nu a contactat-o după accident.

„Nimeni nu m-a căutat din partea familiei regale. Ar trebui să îşi prioritizeze cumva lucrurile. Ar însemna foarte mult pentru mine să-şi ceară scuze, dar nici măcar nu ştiu dacă îi pare rău că a provocat acest accident“, a spus femeia care se simte ignorat şi respinsă.