News

Femeile care au trecut prin viaţa lui Elvis Presley. Natalie Wood şi Cybill Shepard sunt doar două dintre celebrităţi. Artistul prefera virginele

Femeile care au trecut prin viaţa lui Elvis Presley. Natalie Wood şi Cybill Shepard sunt doar două dintre celebrităţi. Artistul prefera virginele camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Avea piesele la el şi un look incredibil, iar asta l-a făcut să câştige rapid inima multor femei. I-au trecut multe prin pat, dar puţine au fost cele care i-au ajuns şi la suflet.

Chiar dacă s-a căsătorit cu Priscilla, el a încercat să descopere şi alte frumuseţi. Cu toate astea, artistul nu era văzut de cei din jur ca un afemeiat tipic, ci ca un bărbat care caută adevărata dragoste.

Cassandra Peterson

S-au văzut, s-au plăcut, aveau o conexiune aparte, dar nu au trecut niciodată la următorul nivel. Cassandra a recunoscut că a fost îndrăgostită iremediabil de şarmantul brunet.

Priscilla Beaulieu

S-au cunoscut în 1959, după o petrecere într-o bază militară, unde tatăl ei şi Elvis erau staţionaţi. Părinţii ei nu au susţinut relaţia, dar Priscilla a luptat pentru dragostea lor. S-a mutat cu el în 1962 şi s-au căsătorit în 1967. Din păcate, s-au despărţit în 1973.

Ann-Margret

Magia dintre ei s-a născut pe platourile de filmare. Au avut o aventură în timp ce el era cu Priscilla. Totul s-a încheiat când Ann-Margret s-a căsătorit cu Roger Smith. Ea a spus că legătura dintre ei a fost una puternică.

Connie Stevens

Actriţa s-a iubit cu Elvis timp de doi ani. Connie a spus despre faimosul artist că a fost iubirea vieţii ei.

Cybill Shepard

Chimia dintre Cybill Shepard şi Elvis s-a consumat mai mult în dormitor. Blonda susţine că artistul era incredibil şi emana mult sex-appeal.

Natalie Wood

Când s-au cunoscut, Natalie Wood avea 18 ani şi Elvis 21. Cu toate acestea, idila nu a durat mult. Potrivit Lanei, sora lui Natalie, relaţia nu a continuat din cauza legăturii strânse pe care Elvis o avea cu mama sa, Gladys.

Linda Thompson

Linda s-a întâlnit cu Elvis din 1972 până în 1976. Solistul a fost prima ei dragoste, acesta fiind şi motivul pentru care a rămas pentru ea o persoană specială.

Peggy Lipton

Peggy Lipton s-a lansat într-o relaţie cu Elvis în 1971. Chiar dacă săruta ca un zeu, Peggy nu a văzut în el un bărbat matur.

 

Anita Wood

Cei doi au început să se descopere în 1957 şi şi-au continuat povestea până în 1962. Din păcate, Elvis a ales-o pe Priscilla.

Rita Moreno

Starleta a dezvăluit că a avut o aventură de opt ani cu Elvis, asta pentru a-l face pe Marlon Brando gelos.

Ginger Alden

Elvis a fost logodit cu Anita înainte să moară. Ea spune că l-a iubit din toată inima şi că în profunzime era o persoană bună.

 

Modifică Setările