News

Feminitate şi extravaganţă: Cele mai bine îmbracate femei ale anului 2019

Feminitate şi extravaganţă: Cele mai bine îmbracate femei ale anului 2019

Fie că au făcut spectacol pe covorul roşu, fie că au atras atenţia cu o sedinţă foto spectaculoasă, aceste vedete s-au remarcat cu alegerile lor vestimentare.

Brie Larson şi-a adaptat ţinutele la spiritul alter ego-ului ei de supererou în turneul de promovare al filmului „Captain Marvel”, iar Zoë Kravitz ne-a arătat că un sutien din aur de 18 karate poate fi la fel de şic ca o rochie de bal. Toate vedetele şi-au spus cuvantul în moda anului 2019 şi fiecare a încercat să fie cât mai originală.

Pentru actriţa Tracee Ellis Ross, pasionată de moda, eleganţa a fost simplu de definit anul acesta: „Secretul este să-ţi îmbrăţişezi propriul stil şi să nu încerci să urmezi tendinţele.”

Elle Fanning, care a pozat pentru coperta ediţiei din noiembrie InStyle, ce a fost dedicată celor mai bine îmbrăcate femei, are alt criteriu pentru alegerea ţinutelor: „Îmi place să mă simt încrezătoare în ceea ce îmbrac”.

Tessa Thompson a urmat alt sfat important în modă când îşi pregătea apariţiile pe covorul roşu anul acesta: „Îmbracă-te aşa cum vrei să te simti, nu pentru cum vrei să arăţi”.

Chiar şi atunci când se îmbracă pe fugă are un look parcă scos din cutie, dar când optează pentru ceva strălucitor, cum ar fi o ţinută Fendi Couture, Cate Blanchett e foarte şic.

Citeşte mai multe pe andreearaicu.ro