Fashion

Fergie, o şcolăriţă sexy, în ciuda fostului soţ

Fergie, o şcolăriţă sexy, în ciuda fostului soţ

New York, NY - Fergie emerges in a school girl outfit following an emotional split with husband Josh Duhamel, while stepping out in the Big Apple. Pictured: Fergie BACKGRID USA 21 SEPTEMBER 2017 BYLINE MUST READ: BlayzenPhotos / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

De curând a anunţat despărţirea de cel care i-a fost soţ timp de 8 ani, tatăl băieţelului său, Axl, iar acum Fergie pare să se distreze de una singură. A ţinut ascunsă separarea de Josh Duhamel încă de la începutul anului, cei doi hotărând să dea vestea presei abia acum o săptămână. Outfitul lui Fergie a atras atenţia tuturor. Probabil nefericită în relaţia cu actorul american, Fergie a scăpat acum de povară, este singură şi mai disponibilă ca oricând, o arată şi vestimentaţia sa. Sexy şi cât mai sumar îmbrăcată, atât la concerte, cât şi în viaţa de zi cu zi, parcă să-i facă în ciudă bărbatului de care este pe punctul de a divorţa.

Artista a fost surprinsă acum pe străzile din New York într-o formă de zile mari şi îmbrăcată cu o costumaţie de şcolăriţă provocatoare. Cu o pereche de pantaloni puţin mai lungi decât body-ul purtat în cel mai recent concert al său şi cu o pereche de cizme din lac până la coapse, diva de 42 de ani a hotărât să întoarcă toate privirile. Cu picioarele bronzate şi tonifiate, într-o pereche de pantaloni minusculi, cu cămaşă albă, cravată şi ochii acoperiţi de ochelari negri, cântăreaţa a mers apăsat şi încrezătoare, simţindu-se parcă pe podium la o prezentare de modă.

Îmbrăcată sexy, în ciuda fostului partener, Josh.

Nu se cunosc exact motivele despărţirii, dar este sigur că Josh Duhamel a pierdut o femeie pe cinste, mereu în formă şi cu nişte picioare precum cele ale modelelor Victoria's Secret.

Foto: Hepta