News

Fergie, show erotic pe scenă, după anunţul divorţului de Josh Duhamel

Fergie, show erotic pe scenă, după anunţul divorţului de Josh Duhamel

PHOTOS SEPT 16,2017 Single looks good on Fergie as she wows on stage in Rio days after announcing split with Josh Duhamel

Pictured: Fergie Ref: SPL1581264 170917
Picture by: Leo Marinho / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Nu că am vrea să insinuăm că Fergie îi face în ciudă lui Josh Duhamel, dar cu siguranţă show-ul pus în scenă la cel mai concert al său a ajuns şi la urechile viitorului fost soţ. Căci da, Fergie a fost extrem de senzuală şi a făcut un spectacol nemaivăzut. Fergie, la cel mai recent concert A anunţat că e despărţită de tatăl copilului ei de la începutul acestui an şi că au rămas în relaţii foarte bune, motiv pentru care nu are de ce să-şi petreacă timpul plângând şi suspinând. Nu, Fergie are o altă metodă de a face faţă acestui divorţ. Ea se concentrează pe cariera artistică şi vrea să demonstreze că e în continuare una dintre cele mai sexy, dar şi talentate cântăreţe actuale.

De exemplu, la cel mai recent concert al său, cel din Rio de Janeiro, Fergie le-a oferit celor prezenţi un spectacol de zile mari. În vârstă de 42 de ani, cântăreaţa a urcat pe scenă într-un body extrem de sexy, care-i punea în evidenţă formele voluptuoase şi apetisante, şi pe care l-a accesorizat cu nişte cizme înalte, la fel de incitante.

Mai mult de atât, coregrafia care a însoţit interpretarea a fost una deosebită, pusă la cale chiar de talentata artistă, care a reuşit să-i ţină cu gura căscată pe toţi cei prezenţi. Haideţi să vedem şi noi câteva momente inedite din spectacolul ei din Rio de Janeiro!

Modifică Setările