News

Fericire de nedescris! Robbie Williams se reuneşte cu copiii şi soţia după trei săptămâni petrecute în carantină. FOTO & VIDEO

Fericire de nedescris! Robbie Williams se reuneşte cu copiii şi soţia după trei săptămâni petrecute în carantină. FOTO & VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Au petrecut 21 de zile separat, în carantină diferită, iar acum a venit momentul în care cântăreţul britanic să se întoacă, în siguranţă, acasă şi să-i ia din nou în braţe pe cei patru copii şi pe soţia sa.

Ieri s-a întors Robbie Williams acasă, după trei săptămâni petrecute departe de soţia Ayda Field şi de cei patru copii ai lor, din cauza pandemiei de coronavirus. Starul s-a arătat vădit emoţionat când a păşit spre casa lui, în faţa căreia se aflau copiii lui cei mari şi strigau “Tati, tati!”

Cântăreţul de 46 de ani i-a îmbrăţişat cu mare dragoste pe copiii lui cei mari, care i-au ieşit în întâmpinare, pe nume Theodora (7) şi Charlton (5). Ayda (40) a filmat întreaga secvenţă emoţionantă şi a postat apoi momentul reunirii pe Instagram.

Williams a intrat în carantină timp de trei săptămâni după ce s-a întors din Australia, iar soţia lui a fost şi ea în izolare, cu Theodora, Charlton, Colette (18 luni) şi nou-născutul Beau, dar acasă la ei, în Los Angeles.

La începutul lunii, Ayda a dezvăluit că Robbie practica distanţarea socială, postând un video în care cântăreţul îi făcea serenade din afara vilei lor.

“Deci practică distanţarea social acum…”, spunea Ayda. “Multă lume s-a întrebat ce înseamnă asta şi eu am căutat şi m-am interast cu privire la subiect. Trebuie să nu mergem în baruri, restaurante, cluburi şi să păstrăm distanţa şi faţă de soţ, dacă el de-abia a fost în Australia, a coborât acum dintr-un avion plin cu oameni şi a trecut prin aeroport.”

Cei doi soţi, despărţiri aproape o lună

Bine că acea perioadă a trecut şi că familia s-a reunit fericită!

Dă click pe link-ul de mai jos pentru a vedea filmuleţul reunirii familiei!

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-8163799/Robbie-Williams-reunites-wife-Ayda-children-three-weeks-quarantine.html#v-7683035562420161134

Foto - Instagram

#eOKsăStaiAcasă

Modifică Setările