News

Fericire mare! Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones au devenit bunici

Fericire mare! Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones au devenit bunici

NEW YORK, NY - NOVEMBER 01: Michael Douglas and Catherine Zeta-Jones attend The Actor's Fund Career Transition For Dancers 2017 Jubilee Gala at Marriott Marquis Hotel on November 1, 2017 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)

După ce au sărbătorit cea de-a 101 aniversare a marelui Kirk Douglas, tatăl actorului Michael Douglas şi socrul lui Catherine Zeta-Jones, o altă veste minunată aduce fericire în familia starurilor. Michael (73) şi mai tânăra sa soţie, Catherine, 48, au devenit în mod oficial bunici.

Au împreună doi copii superbi, pe frumoasa Carys Zeta Douglas în vârstă de 14 ani şi un băiat de 17 ani, Dylan Michael Douglas, dar nu ei sunt cei care au adus pe lume încă un moştenitor în marea familie Douglas. Este vorba de fiul cel mare al lui Michael, din căsătoria anterioară cu Diandra Luker, mai exact de Cameron Douglas în vârstă de 39 de ani. A avut probleme cu justiţia şi chiar a făcut închisoare timp de 7 ani din cauza drogurilor, iar anul trecut a fost eliberat, viaţa sa schimbându-se radical.  A ales un mod de viaţă sănătos, iar el şi iubita sa, instructorul de yoga Viviane Thibes, au devenit acum părinţi.

Kirk Douglas este oficial străbunic la 101 ani, iar Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones sunt pentru prima oară bunici. "Astăzi, aprecierea mea pentru mamele din întreaga lume a atins noi culmi ... astăzi am luat parte la un miracol, deoarece fetiţa mea a venit pe lume într-un mod frumos, prin intermediul unui războinic Amazon ... Sunt atât de mândru de tine", a scris proaspătul tătic Cameron pe Instagram la o fotografie în care iubita sa stătea în poziţie lotus, cu burtica de vedere. Dacă sexul bebeluşului a fost dezvăluit, fiind vorba de o fetiţă, Cameron nu a împărtăşit cu prietenii virtuali numele primului său copil.

Foto: Instagram, Arhiva OK

Modifică Setările