Vedete

Fetele de la Meteo ProTV, mai sexy decât la TV! Iată-le pe Magda Pălimariu şi pe Ramona Păuleanu la piscină VIDEO

Fetele de la Meteo ProTV, mai sexy decât la TV! Iată-le pe Magda Pălimariu şi pe Ramona Păuleanu la piscină VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Poate că vara e pe final, dar fetele ne-au promis vreme bună şi în septembrie. Deci să ne bucurăm de soare şi de... privelişti.

Magda Pălimariu şi Ramona Păuleanu, fetele sexy de la Meteo ProTV, au realizat în premieră un shooting la piscină pentru "TV Mania". Două frumuseţi pe care telespectatorii s-au obişnuit să le vadă zilnic la TV cu cele mai noi ştiri despre vreme. Numai că, de data acesta, într-o nouă ipostază.

Fetele au vorbit cu norii să stea departe în ziua pictorialului şi chiar au avut parte de cea mai frumoasă zi de vară la piscină, unde au pozat în ţinute sexy şi rochii vintage cu buline, ca şi cum ar fi în vacanţă.

De altfel, atât Magda, cât şi Ramona tocmai s-au reîntors din concediu.

"Eu am fost câteva zile în Elveţia, unde m-am urcat pe munţi şi am făcut chestii super faine, şi câteva zile la plajă în Croaţia", ne-a spus Ramona Păuleanu.

"Şi eu am fost câteva zile în Cipru şi câteva zile la Braşov", ne-a spus Magda Pălimariu.

Cele două prezentatoare Meteo au povestit şi câteva lucruri din spatele camerelor de filmat.

"Sunt tot felul de lucruri haioase care se petrec dimineaţa cu colegii noştri şi dacă n-ar fi jurnalul de dimineaţă într-un ton de dimineaţă, n-ar fi ştirile de dimineaţă! Se întâmplă foarte multe: se întâmplă să ajungi în ultima secundă la cadru şi colegul Mihai Dedu ştie cum s-o scoată la capăt; se întâmplă să te bufnească râsul şi să nu mai poţi să continui să vorbeşti şi atunci e groaznic; m-am împiedicat de podium şi noroc că m-a prins Ramona, colega de la Sport, că exact ce ieşisem din direct", povesteşte Magda.

"Mie mi s-a întâmplat ca fermoarul de la spate al rochiei să cadă, îl simţeam cum se duce încet-încet, nu mă mai mişcam stânga-dreapta. Eram foarte stresată, simţeam cum toată rochia se tot desface. Şi am rămas pironită şi asta a fost", a mărturisit şi Ramona.

Iată ce au mai povestit fetele de la Meteo pentru ProTV Plus:

Modifică Setările