Lifestyle

Fetele din Girls Aloud se întrunesc pentru un concert caritabil în memoria colegei lor Sarah Harding, care a decedat recent şi tragic

Fetele din Girls Aloud se întrunesc pentru un concert caritabil în memoria colegei lor Sarah Harding, care a decedat recent şi tragic camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

In memoriam Sarah Harding. Colegele din trupa Girls Aloud şi-au anunţat concertul care va fi caritabil şi un tribut memoriei artistei plecate mult prea devreme, la doar 39 de ani.

Ele spun că Sarah nu şi-ar fi dorit nimic mai mult decât să le vadă reunite pe scenă. Discuţiile despre o eventuală revenire în muzică existau, însă diagnosticul necruţător al lui Sarah a forţat-o să se ocupe de terapie.

Apropiaţii lui Sarah salută acest gest, chiar dacă este catalogat drept unul dulce-amar. Fiindcă fondurile strânse ce vor pleca spre caritate vor fi de mare ajutor, însă cântăreaţa este de neînlocuit, iar cei dragi îi duc dorul profund.

Kimberley Walsh, Cheryl Tweedy, Nadine Coyle and Nicola Roberts vor cânta în memoria fostei lor colege plecată fulgerător în urma unui cancer la sân galopant.

Deşi tânără, veselă şi plină de viaţă, Sarah a pierdut lupta cu îngrozitoarea maladie care seceră anual mii de vieţi.

Artista nu a putut să îşi ducă la împlinire marele vis, acela de a deveni mamă, potrivit mărturisirii ultimului său iubit, Chad Johnson.

Johnson, în vârstă de 34 de ani, a făcut câteva declaraţii The Sun: ”Sarah voia să fie mamă, dar nu a mai apucat, iar asta este foarte trist pentru mine. Mereu am fost de părere că ar fi fost o mamă grozavă. Avea vibraţia aceea de mamă, avea grijă de oameni, îi iubea. Şi iubea copiii. Ar fi fost acaparată de copii, dacă i-ar fi avut.”

Trupa Girls Aloud a înregistrat un succes considerabil în întreaga lume. A fost activ în perioada 2002 – 2009. Formaţia britanică s-a înfiinţat în cadrul spectacolului de televiziune Popstars: The Rivals, la finele anului 2002. Grupul era format din interpretele Cheryl Cole (iniţial Tweedy), Nadine Coyle, Sarah Harding, Kimberley Walsh şi Nicola Roberts. De-a lungul carierei muzicale cele cinci au lansat cinci album de studio şi trei albume de compilaţie, două dintre ele ocupând locul 1 în ierarhia celor mai bine vândute materiale discografice din ţara lor natală. Formaţia deţine cele mai multe intrări consecutive în primele zece poziţii ale listei UK Singles Chart, pentru o formaţie compusă în totalitate din femei, cu douăzeci de reuşite.

Primul extras pe single al grupului, „Sound of the Underground”, lansat la doar câteva zile de la câştigarea concursului a debutat pe prima poziţie a clasamentului britanic, fiind până astăzi cel mai bine vândut cântec al formaţiei.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările