News

Fetiţa Andreei Bălan a împlinit un an. Cât de drăgălaşă este Ella! FOTO

Fetiţa Andreei Bălan a împlinit un an. Cât de drăgălaşă este Ella! FOTO camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Viaţa artistei s-a transformat radical în urmă cu un an, când devenea mămică. Iat-o la prima aniversare a fetiţei ei!

Andreea Bălan poate spune cu mâna pe inimă că este o femeie fericită şi împlinită. Nu doar că este unul dintre artiştii de succes de la noi, dar de când în viaţa ei au intrat George Burcea şi Ella Maya, totul s-a schimbat în bine, iar bucuria de-a fi împreună cu ei nu se compară cu nimic.

"Nici nu ştiu când a trecut un an, pentru că atunci când eşti fericit şi împlinit, timpul pare că trece mai repede. Acum un an, venea pe lume şi mă împlinea şi mă schimba pentru totdeauna! Cu ea şi pentru ea voi merge până la capătul lumii şi înapoi!
La mulţi ani, Ella Maya! ???Visele devin realitate. ?", a scris, ieri, Andreea Bălan pe contul ei de socializare, odată cu prima aniversare a fetiţei sale.

"#1an în care am zâmbit mai mult decât în 28. #1an în care m-am îndragostit iremediabil si am început sã iubesc simplu, sincer si pentru totdeauna.
#1an în care noptile s-au transformat in zile, iar zilele in momente de de pupat/iubit si strâns în brate.
#1an în care orice scâncet m-a fãcut sa tremur, iar " dada/tata", m-a fãcut sa plâng ca un copil.
#1an în care viata are altã culoare pentru ca esti tu, #MyEllaMaya. Te iubesc, te iubim! Toatã lumea te iubeste! #1AnDeEllaMaya?❤️", a scris emoţionat şi tatăl micuţei, actorul George Burcea.

Iate câteva instantanee candide cu Ella Maya.

Modifică Setările