News

Fetiţa lui Ben Stiller nu mai arată deloc aşa! Iată-i transformarea!

Fetiţa lui Ben Stiller nu mai arată deloc aşa! Iată-i transformarea!

Actor Ben Stiller and his wife Christine Taylor attend the NY Knicks game at Madison Square Garden with their children Quinlin Dempsey Stiller and Ella Olivia Stiller. The Knicks played the Philadelphia 76ers.

Pictured: Ella Olivia Stiller and Ben Stiller

Ref: SPL245432 060211
Picture by: Anthony J. Causi / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Parcă mai ieri era o fetiţă drăgălaşă, bucălată şi plictisită la meciul The Knicks, la care părinţii ei faimoşi, Ben Stiller şi Christine Taylor, o târau prin 2011. În urmă cu şase ani, Ella şi celebrul ei tată, actorul Ben Stiller! Ei bine, că vrem să recunoaştem sau că nu, aceste vremuri sunt de mult trecute, iar Ella, pe numele ei complet Ella Olivia Stiller, este acum o adolescentă de 15 ani. O adolescentă care nu mai e plictisită de evenimentele la care părinţii ei trebuie să fie prezenţi, ba chiar îi însoţeşte cu zâmbetul pe buze.

Aşa s-a întâmplat, ieri, pe când Ben Stiller şi Christine Taylor s-au prezentat pe covorul roşu însoţiţi de tânără adolescentă, la premiera musicalului de pe Broadway, ”Groundhog Day”. Şi trebuie să recunoaştem că era cât pe ce să nu o identificăm pe Ella, căci aceasta este complet schimbată de la ultima apariţie în public.

Ella, la 15 ani.

În vârstă de 15 ani, acum Ella pare o copie fidelă a celebrului ei tată, moştenindu-i gropiţele din obraji şi culoarea deschisă a ochilor. Cât despre ţinuta ei de la acest eveniment, Ella n-a dat greş, mergând pentru un outfit potrivit pentru vârsta ei, într-o culoare îndrăzneaţă, la care a potrivit o pereche de sandale cu toc, negre. Ne place!

Portret de familie.

Şi Christine, cea cu care Ben Stiller este căsătorit de 17 ani, a făcut o impresie bună la acest eveniment, purtând o rochie vaporoasă, înflorată, care i-a venit perfect.

foto: Getty Images / SplashNews