News

Fetiţa lui Channing şi-a Jennei Tatum este adorabilă! Cât de bine seamănă cu actorul!

Fetiţa lui Channing şi-a Jennei Tatum este adorabilă! Cât de bine seamănă cu actorul!

Au o viaţă de familie liniştită şi destul de intimă, Jenna şi Channing dorind s-o ţină pe micuţa Everly (4) cât mai departe de lumina reflectoarelor şi de paparazzi indiscreţi. Totuşi, din când în când, fotografii de ocazie reuşesc să mai surprindă cadre cu ea. Haideţi s-o vedem şi noi! Jenna şi Everly Are patru ani, nu iubeşte deloc dansul, dar îi seamănă fizic perfect tatălui său! Ea e Everly, cea pe care mama sa, actriţa Jenna Dewan-Tatum, o descrie ca fiind ”o fetiţă hotărâtă să facă doar ce vrea ea”, şi pe care  încearcă s-o protejeze cât mai mult de lumea hollywoodiană.

Ieri, însă, în timpul unei plimbări prin Los Angeles, micuţa Everly a fost fotografiată alături de mama sa. Aşa am avut şi noi ocazia să vedem cât de mult a crescut Everly în ultimul an, dar şi cât de bine seamănă cu tatăl său, actorul Channing Tatum. Cu ochii deschişi la culoare, părul şaten deschis, micuţa Everly pare să-l fi moştenit mai degrabă pe tatăl său decât pe Jenna, mama sa.

Tată şi fiică

În imaginile obţinute de paparazzi, Everly purta o pereche de blugi scurţi, un tricou turcoaz şi o pereche de tenişi coloraţi. Mama sa purta un outfit destul de asemănător, casual, compus dintr-o fustă scurtă de blugi, o bluză boho-chic, fără umeri, şi o pereche de încălţări joase.

foto: hepta