News

Fetiţa lui Jojo nu vrea să mai meargă la grădiniţă: "E complicat cu toate"

Fetiţa lui Jojo nu vrea să mai meargă la grădiniţă: "E complicat cu toate"

Schimbările prin care au trecut copiii în timpul pandemiei au afectat-o şi pe fetiţa lui Jojo. Acum, micuţa Zora refuză să mai meargă la grădiniţă.

“Nu trăim cele mai simple dimineţi, însă încercăm să ne adaptăm. Azi am stat cu Zori o ora şi ceva la poartă la grădi. După toată perioada asta nu mai vrea să meargă... E complicat cu toate, dar încet încet o să le scoatem la capăt cumva. Pur şi simplu mi se rupe inima când plânge că nu vrea la grădi. Încerc să fac tranziţia asta de la statul acasă cu părinţii la readaptarea în colectivitate cât mai uşoară... Nu îmi iese de fiecare dată şi atunci îmi fac multe procese de conştiinţă. Încetul cu încetul însă se vor rezolva toate. Aşa că mergem mai departe şi cu ziua de azi”, povesteşte Jojo.

Micuţa Zora a avut o reacţie nostimă atunci când a aflat că părinţii ei sunt actori. “I-am explicat Zorei că anul acesta va studia şi drama la gradi, adică va învăţa actorie, meseria lui mami şi a lui tati. Şi m-a întrebat: <<Voi ce sunteti?>> “Actori, mami. Mami e actriţă şi tati e actor.” M-a contrazis imediat cu degetul arătator ridicat şi mi-a zis: <<Nu! Mami e actriţă şi tati e actriţ!>> Ne-am amuzat amandouă şi pe urmă a continuat: <<Bine, tati e actrişor>>”.

 

Modifică Setările