Vedete

Fetiţa Roxanei Ciuhulescu e o mică amazoană. Iat-o pe Ana în cea mai frumoasă tabără pentru copii FOTO

Fetiţa Roxanei Ciuhulescu e o mică amazoană. Iat-o pe Ana în cea mai frumoasă tabără pentru copii FOTO camera-retro icon Vezi galeria 16 poze

Fiica cea mare a vedetei de televiziune are aceeaşi apetenţă pentru sport şi adrenalină ca mama sa. Iat-o cât de bine se ţine în şa!

Vara nu e doar pentru mare şi soare, ci şi pentru vacanţe speciale şi tabere de neuitat. Iar Roxana Ciuhulescu vrea ca fetiţa sa, Ana, să aibă parte de cât mai multe astfel de experienţe, care s-o facă să dobândească atât aptitudini noi, cât şi amintiri preţioase.

Înainte de mult aşteptata vacanţă de două săptămâni în Italia, Ana a avut parte de-o aventură de neuitat în tabăra de echitaţie de la Nămăieşti. Acolo, fetiţa a creat o legătură specială cu Gipsy, un căluţ blând şi frumos, cu coama roşcată, care i-a devenit prietenul cel mai bun.

De altfel, Ana, ca şi mama sa, iubeşte atât animalele, cât şi sportul în aer liber, iar o invitaţie la călărie în Valea Mare Pravăţ nu putea fi ratată. Pe lângă cursurile de echitaţie, fetiţa s-a bucurat de priveliştile frumoase, de conexiunea specială cu caii şi de mâncarea sănătoasă, de la ţară.

Între timp, Roxana Ciuhulescu jonglează cu proiectele în care este implicată, unele dintre ele fiind dedicate unor cauze umanitare în care crede cu tărie. Iar toamna se anunţă a fi aglomerată pentru aceasta! 

Astfel, o vom vedea pe Roxana Ciuhulescu atât la turneul “Tenis pentru Fapte Bune”, desfăşurat pe 21 şi 22 septembrie, care va aduna fonduri pentru a oferi tinerilor defavorizaţi şansa la un viitor mai bun, cât şi pe şantier, ca voluntar pentru BIG BUILD 2019, participând la programul construire accelerată de case din Vaideeni, jud. Vâlcea, din 7-10 octombrie - un proiect al Habitat for Humanity susţinut de Kaufland, prin care se vor ridica 10 case pentru 10 familii extrem de vulnerabile.

Modifică Setările