News

Fiica actriţei Vanessa Williams a făcut furori la Coachella. Seamănă cu mama sa?

Fiica actriţei Vanessa Williams a făcut furori la Coachella. Seamănă cu mama sa?

NEW YORK, NY - JUNE 01: Jillian Hervey of 'Lion Babe' and Vanessa Williams attend VH1 Daytime Divas Premiere Event at the Whitby Hotel on June 1, 2017 in New York City. (Photo by Santiago Felipe/Getty Images for Viacom)

Trupa Lion Babe este un duo R&B alcătuit din solista Jillian Hervey şi producătorul Lucas Goodman, iar muzica pe care o fac ei este cunoscută ca neo-soul.

Şi cum numele lor sună, probabil, necunoscut pentru cititorii români, poate c-ar fi bine să facem legătura între roşcata Jillian şi actriţa şi fosta Miss America Vanessa Williams.

Jillian, la Coachella Valley Music and Arts Festival
Solista are 28 de ani

Ei bine, cântăreaţa de 28 de ani este a doua născută a Vanessei, actriţa de 55 de ani având alţi trei copii, două fete şi trei băieţi. Tatăl artistei este specialistul în relaţii publice Ramon Hervey II, cu care Williams a fost căsătorită din 1987 până în 1997.

Frumoasa mulatră cu păr bogat şi creţ a fost o prezenţă eclectică la Festivalul Coachella din Indio, California, acolo unde a cântat cu trupa Lion Babe. Cu această ocazie, Jillian a purtat o salopetă mulată cu imprimeu viu, portocaliu, care s-a potrivit de minune cu coama roşie ca focul a cântăreţei.

Jillian Hervey şi mama Vanessa Williams

Foto: Getty Images