News

Fiica Alessandrei Stoicescu a împlinit un an: "Cele mai fericite momente din viaţa mea sunt cele în care suntem toţi trei împreună"

Fiica Alessandrei Stoicescu a împlinit un an: "Cele mai fericite momente din viaţa mea sunt cele în care suntem toţi trei împreună" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Bucurie mare în familia Alessandrei Stoicescu! Prezentatoarea de la Antena 1 îşi sărbătoreşte fiica. Micuţa Sara a împlinit un an, iar mama sa a transmis un mesaj emoţionant! E împlinită!

O vedem de luni până vineri la Observatorul orei 19.00, la Antena 1, dar nu ştim ce fiică frumoasă are! Alessandra Stoicescu apare aproape zilnic la TV, prezintă ştirile. Nu vorbeşte niciodată pe micul ecran despre familia sa. Iată că pe reţelele de socializare e mai aproapiată de fanii săi. 

Sara, fiica sa, împlineşte un an! 12 luni de zile au trecut de când Alessandra Stoicescu a adus pe lume primul său copil. Cu această ocazie specială, aceasta a făcut dezvăluiri emoţionante: 

"Cele mai fericite momente din viaţa mea sunt cele în care suntem toţi trei împreună, când Sara e răsfăţată de mine şi de soţul meu cu drăgălăşenii. Învăţăm zilnic de la ea că doar de noi are nevoie pentru a fi fericită. De prezenţa noastră, de braţele noastre, de dragostea infinită pe care o avem pentru ea.

De un an de zile ne-a făcut să înţelegem că trebuie să fim mai prezenţi, să ne bucurăm mai mult de fiecare clipă împreună, să apreciem mai mult perioada asta. Bucuria ei simplă de copil este de fapt atât de complexă, atât de valoroasă, încât noi, de un an, nu mai alergăm în căutarea împlinirii, ci către Sară, sufletul nostru. Primul an cu Sara.", a scris Alessandra Stoicescu pe Facebook. 

Foto: Facebook

Comentarii

Modifică Setările