Vedete

Fiica Andreei Berecleanu a pozat sexy! Eva Zaharescu şi-a arătat formele! Ce îndrăzneaţă

Fiica Andreei Berecleanu a pozat sexy! Eva Zaharescu şi-a arătat formele! Ce îndrăzneaţă camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Eva Zaharescu continuă să atragă atenţia! Fiica Andreei Berecleanu s-a transformat într-o adevărată domnişoară care face furori oriunde apare. De data aceasta, tânăra a atras privirile pe litoral acolo unde a pozat foarte sexy!

La 18 ani, Eva Zaharescu are tot ce îşi poate dori! Urmează cursurile unei şcoli de top din Londra, are o familie de nota 10, o mamă care o susţine întotdeauna, şi un corp perfect! Tânăra s-a distrat mai multe zile pe litoral, de data aceasta alături de familie, dar şi de prieteni. Eva Zaharescu s-a bucurat enorm de soare, a îmbrăcat cel mai sexy costum de baie şi s-a fotografiat într-un mod neaşteptat. 

În câteva imagini, acesta este pozată în spate, poartă un slip minuscul! E mândră de felul în care arată şi a urcat imaginile pe reţelele de socializare. (Vezi galeria foto)

Eva Zaharescu a stat la plajă şi alături de mama sa, de Andreea Berecleanu. Prezentatoarea nu s-a sfiit nici ea să îmbrace costumul de baie la 45 de ani. Arată perfect. Două weekenduri la rând, aceasta şi familia au mers pe litoralul românesc: "V-am spus că mă întorc la mare? Iată-mă, la distanţă de fix 2 săptămâni, exact în acelaşi loc. La acelaşi hotel, pe aceeaşi plajă, cu ceva mai multă lume în jur, ce-i drept! Adie briza, mănânc peste non stop şi salate, îngheţată de caramel sărat şi încerc să ţîn pasul cu copiii mei. Care nu acceptă să nu mergem şi noi să dansăm cu ei in cluburi. 😎", a spus Andreea Berecleanu pe Facebook. 

 

Ce gânduri de viitor are Eva Zaharescu

Eva Zaharescu are 18 ani şi studiază în Londra. Din cauza pandemiei, tânăra s-a întors acasă, în România, unde nu stă degeaba. Andreea Berecleanu a povestit că aceasta e preocupată de make-up, ba chiar realizează tutoriale. Cele două s-au pozat împreună, exact cum vedeţi în imaginea de sus, iar Andreea Berecleanu a explicat: "Eva, dupa un tutorial de make-up pe contul ei de Instagram, eu, cu ochelarii de 0,5 in caz ca-mi obosesc ochii de la cat am de scris. Ne-am trezit amandoua cu rame aproape identice, ea purtandu-i doar ca accesoriu de stil. Chiar ca aschia nu prea sare departe de trunchi!"

Eva Zaharescu se bucură acum de timpul liber pe care îl are, dar se gândeşte şi la viitorul său. Vrea să studieze despre designerul interior, dar şi comunicare şi advertising.

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările