Fashion

Fiica Andreei Esca a făcut furori la balul de absolvire FOTO

Fiica Andreei Esca a făcut furori la balul de absolvire FOTO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Alexia Eram moşteneşte distincţia mamei sale şi a dovedit-o din plin aseară, la petrecerea de final de liceu.

A venit şi ziua în care Andreea Esca şi-a văzut fiica transformându-se într-o femeie atrăgătoare. La cei 18 ani ai săi, Alexia Eram are atât distincţia, cât şi eleganţa celebrei sale mame, lucru demonstrat din plin de stilul adoptat ieri, la balul de absolvire.

Atât alegerea vestimentară, cât şi cea stilistică au fost impecabile. Pentru rochia de bal a apelat la sfatul stilistei Dana Budeanu, care i-a propus o creaţie din tulle în două culori, argintiu şi nude, cu partea din faţă mai scurtă, şi cu partea din spate mai lungă, formând o trenă, care i-a flatat trupul frumos de adolescentă.

Bustul, pus în evidenţă de decolteul în V, talia frumos marcată şi picioarele lăsate la vedere l-au făcut pe partenerul său, Mario Fresh (protejatul lui Alex Velea), să o privească ca pe o adevărată prinţesă a balului.

Deşi se aude că cei doi au deja planuri de căsătorie, relaţia le va fi testată în curând de plecarea Alexiei la studii în Londra.

Cei doi s-au cunoscut la o lansare a unei melodii, iar cea care le-a făcut cunoştinţă a fost chiar Antonia. Mario Fresh s-a îndrăgostit pe loc de Alexia, iar de atunci au rămas împreună.