News

Fiica Andreei Esca a vorbit despre relaţia cu Mario Fresh. Ce a spus despre plecarea din ţară?

Fiica Andreei Esca a vorbit despre relaţia cu Mario Fresh. Ce a spus despre plecarea din ţară?

Recent, Mario Fresh, iubitul fiicei Andreei Esca şi unul dintre artiştii crescuţi şi promovaţi de Alex Velea, a lansat o nouă melodie, „Dacă pleci“, care este dedicată Alexiei Eram.

După lansare, tânărul în vârstă de 18 ani a fost invitat la Pro FM alături de iubita lui şi a vorbit despre relaţia pe care o are cu fiica Andreei Esca.

„Suntem împreună de doi ani şi am stat cel mai mult despărţiti două săptămâni. Planul de viitor este două cu două. Adică la două săptămâni mă voi duce eu la ea şi voi sta câteva zile acolo, la două săptămâni va veni ea în ţară şi va sta câteva zile aici. Oricum, are cinci luni de vacanţă pe an. Cred în relaţiile la distanţă şi abia aştept să plece, să îi demonstrez că reuşim să fim împreună în continuare“, a spus Mario Fresh.

Întrebată cum vede această plecare, Alexia Eram a spus că îi este frică puţin de schimbare, însă nu va renunţa la relaţia pe care o are cu Mario. Ea va pleca în Marea Britanie, unde va studia marketing şi publicitate în modă: „Cred că e normal să-ţi fie frică de plecare. Merg într-o ţara nouă, nu cunosc pe nimeni acolo, dar sper să fie ok şi că o să mă obişnuiesc. Durează trei ani şi apoi voi face şi un an master, dar cred că la Milano“.