News

Fiica Andreei Marin împlineşte astăzi 9 ani

Fiica Andreei Marin împlineşte astăzi 9 ani

Violeta e deja o domnişoară, iar celebra ei mamă i-a făcut cea mai frumoasă urare.

Violeta Banica, fiica Andreei Marin 3

Dincolo de tumultul din viaţa sentimentală, Andreea Marin are puterea să zâmbească, mai ales că acasă are un sprijin de nădejde şi un om pentru care merită să lupte şi să privească cu optimism spre viitor. Este vorba despre fiica sa, Violeta, pe care o sărbătoreşte astăzi. Un prilej de rememorare a primelor zile lângă ea şi a celor 9 ani plini de iubire şi veselie care au trecut ca o clipă.

Violeta Banica, fiica Andreei Marin

"Nu am putut să dorm nicicum... doar am privit-o... am mângâiat-o... am iubit-o mai mult ca oricând... are 9 ani azi, dar eu o văd la fel de mică şi ghiduşă ca la primele îmbrăţişări cu mânuţele ei mici de odinioară... am atâta iubire în suflet, că nu există fericire mai mare... n-am trecut degeaba prin viaţă... la mulţi ani, dragostea mea nesfârsşită, Violeta mea!" este mesajul emoţionant postat de Andreea Marin în această dimineaţă pentru fiica sa.

Violeta Banica, fiica Andreei Marin 2

Şi la începutul acestei luni, Andreea a postat un mesaj legat de fiica ei: "Nimic mai important decât ea... omuleţul care-mi ţine mereu inima pe jar:). Iubire fără limite...".