Vedete

Fiica Bebeluşei Oana a crescut frumos şi este o mică domnişoară. Cât de schimbată este acum Isabel!

Fiica Bebeluşei Oana a crescut frumos şi este o mică domnişoară. Cât de schimbată este acum Isabel! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Mama ei este o fostă vedetă Prima TV.

Vorbim de frumoasa componentă a echipei fostei emisiuni Cronica Cârcotaşilor, mai cunoscută ca Bebeluşa Oana. După ce a renunţat la televiziune, Oana Ioniţă s-a reprofilat pe cursuri de balet la şcoala ei de dans, Dance Planet, vedeta fiind la rândul ei fostă balerină la Opera Română.

Printre micii cursanţi ai şcolii sale de balet se află şi fiica sa cea mare, Isabel, acum în vârstă de zece ani, care s-a transformat într-o mică domnişoară foarte graţioasă. Una care aduce foarte mult cu celebra ei mamă.

Această mică balerină şi-a sărbătorit, ieri, ziua de naştere, prilej cu care atât mama Oana Ioniţă, cât şi soţul ei, tenorul Florin Budnaru, au felicitat-o pe Facebook postând fotografii superbe cu Isabel.

Isabel este fiica Oanei dintr-o relaţie anterioară, fosta vedetă Prima TV având şi un băieţel de şase ani, Mihai Maxim, din mariajul cu actualul ei soţ.

În aceste zile de pandemie, şcoala de dans îi ocupă tot timpul fostei Bebeluşe Oana, în prezent profesoară de balet. 

Oana a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L Caragiale”, secţia coregrafie şi pedagogie, şi a realizat coregrafia multor show-uri de televiziune.

Comentarii

Modifică Setările