News

Fiica cea mare a actorilor Téa Leoni şi David Duchovny este superbă. Are 22 de ani şi seamănă foarte tare cu mama ei

Fiica cea mare a actorilor Téa Leoni şi David Duchovny este superbă. Are 22 de ani şi seamănă foarte tare cu mama ei camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Părinţii ei sunt amândoi la fel de celebri.

De fapt, înainte de a divorţa, cei doi au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Este vorba despre actorii Téa Leoni şi David Duchovny, care au fost căsătoriţi între anii 1997 şi 2014 şi au doi copii împreună: pe Madelaine West Duchovny, de 22 de ani, şi pe Kyd Miller Duchovny, de 19.

Prima lor născută, cea mai vizibilă dintre cei doi copii, care se recomandă, simplu, cu numele de West Duchovny, a moştenit nu doar cele mai bune gene de la părinţii ei, cât şi talentul actoricesc al acestora, tânăra având, deja, câteva roluri importante la activ.

Blondă, frumoasă şi cu ochii albaştri, ca mama ei, West este şi foarte activă pe Instagram, unde are, deocamdată, doar 18.000 de urmăritori, însă suntem siguri că numărul acestora va creşte pe măsură ce actriţa va deveni mai cunoscută.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by west duchovny (@westyd)

Superba fiică acelor doi celebri actori are o relaţie la fel de apropiată atât cu neliniştitul ei tată, cât şi cu mama ei, Téa Leoni, cea care, din 2014, face un cuplu cu actorul şi producătorul american Tim Daly.

Comentarii

Modifică Setările