News

Fiica cea mare a Elenei Cârstea a plecat iar în armată FOTO

Fiica cea mare a Elenei Cârstea a plecat iar în armată FOTO

Viaţa în America îi prieşte atât artistei, cât şi celor două fiice adoptive ale sale, Sanda şi Adriana, care acum sunt două tinere de care celebra lor mamă e tare mândră. Elena Cârstea şi Sanda Două fetiţe au avut şansa de-a fi crescute în familia Elenei Cârstea, prima artistă de la noi care a avut curajul să adopte copii şi să facă public acest lucru.

"Am făcut întreruperi de sarcină, pentru că era pe vremea lui Ceauşescu şi nu puteai să ai copii la 20 de ani, pentru că era o inconştienţă. De atunci, nu am mai putut face copii. Eram mica şi proastă. Mai târziu, când aveam 30 de ani, am rămas însărcinată, dar nu am putut ţine sarcina. Atunci m-am decis să înfiez şi am luat două fetiţe. Aveam 35 de ani", declara artista, într-o emisiune de televiziune în urmă cu câţiva ani.

Pe fata cea mare, Merisanda (alintată Sanda), Elena Cârstea a adoptat-o în anul 1998, iar pe Adriana un an mai târziu.

Adriana Muttart
Adriana şi Glenn

De când s-au mutat în America şi formează o familie cu Glenn Muttart, viaţa celor trei s-a schimbat mult în bine. Iar acum, cântăreaţa e mândră că a reuşit să le crească frumos, să le dea o educţie şi să le vadă ajunse la maturitate. Dacă Adriana e încă la liceu şi va împlini 17 ani în septembrie, Sanda, care tocmai şi-a sărbătorit cei 19 ani, ştie deja ce vrea de la viaţă: o carieră militară. Motiv pentru care a plecat pentru al doilea an consecutiv în Armata americană, pentru antrenamente în Garda Naţională timp de şase luni.

Elena Carstea Sanda
În urmă cu un an...

„Fata mea a plecat pe 29 iunie în armată pentru următoarele şase luni. Deci, copilul meu e în armată, la antrenamente, în Garda Naţională! A fost şi vara trecută, a terminat liceul, e de doi ani în armată. Eu nu mă joc la faze de-astea... Cinstit vorbind, am făcut destule şi am şi eu dreptul să mai respir. Regulile la copii trebuie băgate în cap zdravăn. „Eu am plecat de acasă la 16 ani şi de atunci am stat pe picioarele mele, fără părinţi, fără nimic. În SUA, copiii nu stau acasă, ci vara muncesc sau îşi iau part-time la fast-food, la supermarket, peste tot, fiecare unde poate intra şi îşi fac bănuţii lor. Sigur că le dăm şi noi, părinţii, bani copiilor, dar dacă vor să iasă în oraş sau la film mai des, muncesc. Fiica mea cea mică a fost baby-sitter, Sanda a lucrat într-o parcare, toţi copiii se duc aici la muncă, unul nu stă acasă să frece menta. Vrei la discotecă şi vrei distracţie? Du-te şi munceşte, că nu te opreşte nimeni! Noi am muncit de ne-a sunat apa-n cap. Eu şi la vârsta asta am învăţat de m-a luat dracu'. Un părinte îşi face datoria faţă de copil şi vine vremea ca şi copilul să-şi facă datoria faţă de părinte”, a declarat pentru ziarulring.ro Elena Cârstea.

Merisanda Muttart
Sanda, anul acesta din nou în armată