News

Fiica cea mare lui Cătălin Crişan, concurentă la „KIDSing“

Fiica cea mare lui Cătălin Crişan, concurentă la „KIDSing“

Fata artistului şi a Luciei Bubulac, Daria, a moştenit talentul tatălui şi visează să devină cântăreaţă. Şi pentru că vrea să se facă remarcată, s-a înscris şi în competiţia de juniori de la Kanal D.

Daria are 14 ani şi deja îi calcă pe urme tatălui ei. Ea a participat până acum la numeroase concursuri de interpretare, iar acum a vrut să-şi încerce norocul şi la „KIDSing“, unicul show autohton dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor, ce va fi difuzat din 10 septembrie, de la ora 20.00, la Kanal D.

Când a aflat de participarea fiicei sale la „KIDSing“, artistul a fost tare încântat. „Mă bucur mult pentru fiica mea. Pentru mine, cel mai important lucru este să-i văd pe copiii mei sănătoşi şi fericiţi, iar Daria este fericită atunci când cântă. Noi, părinţii, i-am dat de mici să facă pian (n.r. Cătălin are din prima casatorie, cu Lucia Bubulac, doi copii, pe Daria şi pe Raris). Pe un copil cu talent muzical îl observ imediat, predau muzică în grădiniţe şi în şcoli, compunând mult pentru copii şi fiind şi membru în jurii la multe concursuri de gen“, a declarat Cătălin Crişan pentru Wowbiz.ro.

Foto: Facebook

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările