News

Fiica cea mică a lui Drew Barrymore este o adevărată frumuseţe!

Fiica cea mică a lui Drew Barrymore este o adevărată frumuseţe!

Drew Barrymore are cu ce se mândri! Are două fetiţe sănătoase şi frumoase! Cea mică a făcut senzaţie, în urmă cu două zile, când a făcut cunoştinţă cu Iepuraşul de Paşte, la un eveniment din New York la care a dus-o celebra ei mamă! Frankie e o adevărată frumuseţe! Frankie, în vârstă de 2 ani, a mers alături de Drew la un eveniment caritabil, ce avut loc la Memorial Sloan Kettering Cancer Center, în urmă cu două zile. Acolo, copila a făcut cunoştinţă cu Iepuraşul de Paşte şi a pozat la panou, asemenea tuturor vedetelor prezente la acel eveniment. New post (Drew Barrymore and Daughter Frankie Look Adorable as They Pose with the ...) has been published on K ... - https://t.co/0vU5USzsC8 pic.twitter.com/kfudQzRcXC

— Kenny Wade (@KennyWadeMusic) 8 martie 2017

Frankie ne-e încântat peste măsură fiind o fetiţă isteaţă şi îndrăzneaţă, dar şi extrem de frumoasă. Cu ochii albaştri şi un păr blond deschis, mezina familiei Kopelman-Barrymore pare un personaj din poveşti. Nu credeţi?

Frankie şi Olive, alături de mama lor, în urmă cu un an

Amintim că Frankie mai are o surioară mai mare cu doi ani, pe nume Olive. Părinţii lor, actriţa Drew Barrymore şi Will Kopelman, au divorţat în urmă cu câteva luni, după un mariaj de patru ani.

foto: Pinterest