News

Fiica Christinei Aguilera este o adevărată frumuseţe!

Fiica Christinei Aguilera este o adevărată frumuseţe!

A trecut un an de când micuţa Summer Rain a venit pe lume şi i-a făcut pe părinţii ei, Christina Aguilera şi Matthew Rutler, cei mai fericiţi oameni din lume. Un an încărcat cu tot felul de activităţi la care Summer Rain a participat chiar dacă avea doar câteva luni de viaţă. Iar dovadă stau nenumărate cadre postate de logodnicul cântăreţei pe contul lui de Instagram.

christina aguilera
Matthew Rutler şi micuţa Summer Rain, la joacă

Zilele trecute, o nouă fotografie cu fetiţa artistei ieşea la iveală. Micuţa are deja un an şi două luni şi, din când în când, o mai acompaniază pe mama sa pe platoul de filmare. Aşa s-a petrecut şi zilele trecute când Blake Shelton, fostul coleg al cântăreţei, a încercat să se pozeze cu Summer Rain. Spunem a ”încercat”, căci în fotografie micuţa apare plângând, şi cerând să fie din nou în braţele tatălui ei, cel care realiza fotografia în momentul respectiv.

rutler
Blake Shelton şi micuţa Summer Rain

Şi nu putem să nu observăm cât de mult a crescut micuţa Summer Rain şi cât de frumoasă este. Nu există niciun dubiu că şi-a moştenit mama până la cele mai mici detalii. Iată şi alte fotografii cu micuţa!

fetitaaa
Vara aceasta, Summer şi-a însoţit părinţii oriunde, chiar şi pe mare

christina_aguilera__fetita
Matthew Rutler este părinte activ în viaţa micuţei Sumer Rain

Summer's Message in a Bottle

A video posted by Matthew Rutler (@m_rutler) on