Vedete

Fiica de 17 ani a lui Kate Moss este imaginea unui brand cunoscut. Lila îi calcă pe urme mamei sale

Fiica de 17 ani a lui Kate Moss este imaginea unui brand cunoscut. Lila îi calcă pe urme mamei sale

Cariera de model a Lilei Moss nu mai este un moft. După ce anul trecut a debutat în campania Marc Jacobs, acum colaborarea ei cu acest brand continuă, devenind imaginea produselor de beauty semnate de ei

La 17 ani, Lila este deja o tânără cu personalitate, hotărâtă să-i calce pe urme mamei sale. ba mai mult, când vine vorba despre makeup şi beauty, Lila spune chiar că o corectează uneori pe mama ei. "Eu am învăţat-o să aplice highlighterul corect, pentru că am văzut o dată că nu făcea bine asta. Dar şi ea m-a învăţat cum să-mi curbez genele cel mai bine", spune Lila în cele mai recent număr InStyle.

Ce sfat i-a dat Kate Moss fiicei sale în privinţa modellingului? "Ascultă şi fă ceea ce ţi se spune! Însă cea mai bună lecţie primită din partea ei este să muncesc, să fiu politicoasă cu cei din jur şi să-mi placă lucrurile pe care le fac. Să nu accept să fac ceva în care nu mă regăsesc", declară Lila, care se înscrie în rândul fiicelor de celebrităţi ce au luat cu asalt lumea modei. "Fete precum Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, ori Gigi şi Bella Hadid sunt exemple minunate. Sunt inspirate de moştenirea mamelor lor, dar au fiecare drumul lor. Fiindcă deşi avem acelaşi nume de familie, trebuie să muncim şi noi pentru a câştiga respectul şi încrederea industriei. Iar peste toate, ne dorim ca părinţii noştri să fie mândri de noi", spune Lila.

Foto: Instagram

Modifică Setările