News

Fiica de patru ani poartă cercel în buze! Kim K i l-a dăruit!

Fiica de patru ani poartă cercel în buze! Kim K i l-a dăruit!

În caz că vă întrebaţi ce se mai întâmplă prin familia Kardashian, aflaţi că totul e la fel ca-ntotdeauna. Adică, Kim şi surorile sale se consideră în continuare mari staruri, iar odraslele lor au parte de aceleaşi daruri extravagante, chiar dacă sunt doar... nişte copii! Penelope poartă cercei în buză, iar mama sa o ”laudă” pe internet. Cea mai recentă fotografie postată de Kourtney Kardashian i-a revoltat pe internauţi. Acesta a împărtăşit cu cei strânşi pe contul ei de Instagram o imagine în care fiica sa, Penelope, în vârstă de doar patru ani, apare purtând un cercel în buză, în timp ce doarme.

”Duminica noastră de Oscar. Da, acela este un cercel în buză. Mulţumesc, Kim Kardashian”, a fost mesajul postat de Kourtney în dreptul acelei fotografii, dezăluind că sora sa i-a dat acest cercel fiicei sale.

Kim Kardashian fait du shopping avec son meilleur ami Jonathan Cheban dans les rues de New York. Kim porte un long manteau en fausse fourrure noir. Le 1 er février 2017 Kim Kardashian is seen doing some shopping in New York on February 1st 2017.
Kim e cea care i l-a dăruit

Şi chiar dacă e vorba de un cercel care, pur şi simplu, se ataşează, fanii nu s-au putut abţine să nu-i reproşeze starletei că a permis ca fiica sa să poarte aşa ceva. ”I-ai luat fetei tale un cercel de pus în buză? Premiul pentru cel mai bun părinte al anului merge la...”, ”Sunt complet împotriva acestei idei. Cu ce o ajută pe copila de patru ani acel cercel?”, ”Nu m-aş fi gândit că ţi-ai lăsa vreodată copiii să poarte aşa ceva”, sunt doar câteva dintre părerile revoltate din mediul online.

penelope-versus-riri
Papuci de blană, la patru ani!

De altfel, nu e prima oară când Kourtney îi face pe plac fetiţei sale de patru ani atunci când aceasta îşi exprimă astfel de dorinţe. Zilele trecute, pe contul ei de Instagram, Kourtney a postat o imagine în care Penelope apare purtând o pereche de încălţări cu blană, asemenea celor pe care i-a purtat Rihanna, dar şi alte vedete.

foto: Instagram, Hepta