News

Fiica lui Alain Delon, în rol de mamă. Anouchka Delon i-a dăruit un nepot marelui actor

Fiica lui Alain Delon, în rol de mamă. Anouchka Delon i-a dăruit un nepot marelui actor

Anouchka Delon şi jumătatea sa, Julien Dereims, au devenit părinţi pentru prima dată. Iată de ce Alain Delon se simte pentru prima dată cu adevărat bunic

La 29 de ani, Anouchka este în culmea fericirii - pentru că a devenit mamă şi, în acelaşi timp, se declară foarte îndrăgostită de tatăl copilului, Julien (foto jos), în vârstă de 32 de ani. A spune că acest copil a fost aşteptat este puţin spus: cei doi încearcă de câţiva ani să conceapă un copil, iar în 2018, Anouchka a pierdut o sarcină, o teribilă experienţă care a marcat-o. 

Cei doi s-au cunoscut şi îndrăgostit în 2010, în studenţie - şi au şi lucrat împreună la diverse proiecte artistice, atât ea, cât şi el fiind tot actori! Cel mai important proiect pentru ei a fost, însă, acela de a deveni părinţi. Şi iată că le-a reuşit şi asta, în luna septembrie a anului trecut Anouchka postând o imagine în care i se vedea burtica puţin crescută de gravidă. "Te aştept. Cea mai dulce devoţiune, aşa cum alta nu am cunoscut", a scris atunci fiica lui Alain Delon cu gândul la băieţelul care îi va completa familia şi viaţa. Anouchka a născut în februarie, chiar înainte de pandemie, la Geneva, după o perioadă în care tatăl ei şi-a îngrijorat familia şi publicul cu starea sa de sănătate. În vârstă de 84 de ani, Alain Delon are probleme cardiace, chiar vara trecută fiind spitalizat în Elveţia, cu aritmie, după un accident cardio-vascular, care l-a lăsat destul de şubred, cu dificultăţi în deplasare. Tot în Elveţia, aproape de fiica lui, a şi petrecut perioada următoare pentru a se reface. De altfel, Anouchka este copilul preferat al marelui actor, fiind cel mai apropiat de ea - într-o familie în care nu au lipsit conflictele, mai ales cele dintre Alain Delon şi băieţii săi, Christian (57) şi Anthony Delon (55). Pe cel dintâi, născut din aventura actorului cu cântăreaţa germană Christa Paffgen, Alain nici nu l-a rcunoscut vreodată oficial. Cu Anthony, copilul din mariajul cu Nathalie Barthelemy, are o relaţie foarte rece. Nici cu mezinul Alain-Fabien, unul dintre cei doi copii avuţi cu manechinul olandez Rosalie van Breemen, nu se înţelege. Ba chiar Alain-Fabien are mereu ceva de povestit despre copilăria lui traumatizată de un Delon pe care îl descrie drept sever, isteric, violent.

Singura care nu l-a judecat şi care l-a iubit, neţinând cont de criticile fraţilor ei rămâne Anouchka (născută din mariajul cu Rosalie van Breemen). Cu atât mai mare bucuria lui Alain Delon că este acum bunic şi datorită Anouchkăi, alături de care a suferit atunci când a pierdut o sarcină. Acum, atât cât mai are putere, Alain se poate bucura pentru prima dată cu adevărat de rolul de bunic. Pentru că deşi Anthony şi Christian l-au făcut deja bunic (primul are 3 copii, celălalt are doi copii), nefiind apropiaţi de Alain Delon, implicit nici nepoţii nu i-au fost apropiaţi. 

Anouchka, în schimb, i-a fost alături de câte ori a putut. Am văzut asta şi anul trecut, în mai, atunci când legendarul actor a primit Palme d'Or, trofeul onorific pentru întreaga carieră. Alain a urcat treptele învelite în covorul roşu al Festivalului de la Cannes sprijinit de braţul fiicei sale. "Nu există cuvinte suficient de puternice pentru a exprima cât de mândră sunt de tine", a scris Anopuchka atunci când a ucat pe scenă sa-şi îmbrăţişeze tatăl la primirea trofeului. Relaţia lor extrem de apropiată se reflectă, de altfel, şi în deciziile practice ale actorului: Anouchka va fi executorul lui testamentar. "Ea ştie asta, chiar dacă nu îi place să vorbească prea mult despre asta. Va fi ea şi nimeni altcineva. Are toată încrederea şi dragostea mea. Totul va fi stabilit înainte ca eu să mor. Dacă nu aş face asta, sunt convins că ar fi un război între copiii mei, ar fi extrem de dureros", a declarat Alain, sugerând astfel că cea mai mare parte a averii îi va rămâne Anouchkăi. Cu atât mai mare nevoia unui cadru legal foarte bine stabilit, fiindcă ultimul lucru pe care şi l-ar dori Alain ar fi un război pe avere aşa cum se întâmplă în familia lui Johnny Hallyday. Anouchka i-a răspuns iubirii din declaraţie într-o postare extrem de impresionantă, chiar acum două zile, de Ziua Tatălui. "Dacă există imortalitate pentru fiinţele umane, atunci aceea este în iubirea pe care o lăsăm în urmă. Un tată aşa cum am eu nu moare niciodată!", a scris Anouchka. 

Foto: Getty Images

Modifică Setările