News

Fiica lui Alec Baldwin a venit cu sânii la vedere la protestele Black Lives Matter

Fiica lui Alec Baldwin a venit cu sânii la vedere la protestele Black Lives Matter camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Protestele cu sloganul Black Lives Matter au strâns numeroşi oameni pe străzile marilor oraşe din America, acolo unde situaţia este deja îngrijorătoare.

În unele metropole, violenţele au escaladat deja, într-altele, cei care au ieşit la miting în memoria lui George Floyd o fac paşnic.

Este cazul oraşului plin de celebrităţi, Los Angeles, care a adunat numeroase vedete în rândurile protestatarilor, precum Ben Affleck, Kristen Stewart, Cara Delevingne sau Harry Styles. 

Că sunt profund implicate în această mişcare sau că vor doar să fie văzute printre activişti, aceste vedete fac deliciul fotografilor, care reuşesc să le identifice chiar şi cu mască.

Modelul Ireland Baldwin, în vârstă de 24 de ani, fiica cea mare a actorului Alec Baldwin, s-a numărat şi ea, ieri, printre protestatari, iar apariţia ei a fost deosebit de sexy.

Ireland a purtat un maiou mulat, cu vedere laterală la sâni, şi destul de transparent încât forma sfârcurilor să fie cât se poate de vizibilă.

E clar că vedeta a atras atenţia prin vestimentaţia sa, deşi credem că nimeni nu s-a plâns din cauza asta.

Foto: Profimedia