News

Fiica lui Alec Baldwin şi a lui Kim Basinger încurajează consumul de marijuana

Fiica lui Alec Baldwin şi a lui Kim Basinger încurajează consumul de marijuana camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Este fiica a doi actori celebri la Hollywood, Alec Baldwin şi Kim Basinger, o tânără de 22 de ani care s-a făcut remarcată în lumea modelingului. Moşteneşte trăsăturile superbe ale mamei sale, iar Ireland Baldwin este o senzaţie în showbiz. Blondă, cu ochii albaştri, cu picioarele lungi şi un trup tras prin inel, dar şi cu o figură expresivă, tânăra are o comunitate impresionantă - aproape 400 de mii de prieteni virtuali.

Cele  mai recente imagini cu blonda dezinhibată, în lenjerie intimă provocatoare, rulând ţigări şi fumând marijuana, au făcut senzaţie. S-a lăsat filmată în ipostaze sexy pentru o campanie publicitară care a inclus, pe lângă ţinuta sumară, să se recreeze cu un joint.

A purtat un sutien din dantelă, bikini minusculi şi un portjartier şi a rulat ţigări, după care le-a fumat foarte senzual, făcând reclamă la canabis. Cert este că în aceste state fumatul de canabil în scopuri recreative sau medicale este permis pentru oamenii de peste 21 de ani, aşa că tânăra nu a încălcat vreo lege.

Cu toate că este imaginea unui astfel de brand, fiica lui Alec Baldwin nu încurajează consumul constant de marijuana: "O voi spune o singură dată. Susţin consumul de marijuana în scop medicamentos pentru a-i ajuta pe alţii să treacă prin diferite tipuri de dureri fizice. De asemenea, cred că în orice situaţie trebuie făcut cu moderaţie şi responsabilitate".

Foto: Instagram

Modifică Setările