News

Fiica lui Alec Baldwin şi a lui Kim Basinger încurajează consumul de marijuana

Fiica lui Alec Baldwin şi a lui Kim Basinger încurajează consumul de marijuana camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Este fiica a doi actori celebri la Hollywood, Alec Baldwin şi Kim Basinger, o tânără de 22 de ani care s-a făcut remarcată în lumea modelingului. Moşteneşte trăsăturile superbe ale mamei sale, iar Ireland Baldwin este o senzaţie în showbiz. Blondă, cu ochii albaştri, cu picioarele lungi şi un trup tras prin inel, dar şi cu o figură expresivă, tânăra are o comunitate impresionantă - aproape 400 de mii de prieteni virtuali.

Cele  mai recente imagini cu blonda dezinhibată, în lenjerie intimă provocatoare, rulând ţigări şi fumând marijuana, au făcut senzaţie. S-a lăsat filmată în ipostaze sexy pentru o campanie publicitară care a inclus, pe lângă ţinuta sumară, să se recreeze cu un joint.

A purtat un sutien din dantelă, bikini minusculi şi un portjartier şi a rulat ţigări, după care le-a fumat foarte senzual, făcând reclamă la canabis. Cert este că în aceste state fumatul de canabil în scopuri recreative sau medicale este permis pentru oamenii de peste 21 de ani, aşa că tânăra nu a încălcat vreo lege.

Cu toate că este imaginea unui astfel de brand, fiica lui Alec Baldwin nu încurajează consumul constant de marijuana: "O voi spune o singură dată. Susţin consumul de marijuana în scop medicamentos pentru a-i ajuta pe alţii să treacă prin diferite tipuri de dureri fizice. De asemenea, cred că în orice situaţie trebuie făcut cu moderaţie şi responsabilitate".

Foto: Instagram

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Alec Baldwin aşteaptă încă un copil

Alec Baldwin va fi din nou tată! Pentru actorul de 56 de ani, este al treilea copil. Alec mai are o fetiţă, Ireland, din căsnicia cu Kim Basinger, şi o altă fiică, pe Carmen, cu actuala soţie, Hilaria. Oare de data asta va fi tot fetiţă? Iată detaliile anunţului

FOTO Schimbare de look printre vedete: se poartă mov! 

Beauty

FOTO Schimbare de look printre vedete: se poartă mov! 

Un nou trend de primăvară circulă printre vedetele feminine de la Hollywood, mai ales printre cele tinere: nuanţa purpurie a părului. Dacă eram obişnuiţi cu coafura îndrăzneaţă a lui Kelly Osbourne, de curând le vedem şi pe Nicole Richie, Demi Lovato şi Ireland Baldwin făcându-şi schimbări radicale de look, optând pentru vopsitul părului în nuanţe vii, colorate, mov sau roz.

FOTO Alec Baldwin, tată pentru a doua oară!

News

FOTO Alec Baldwin, tată pentru a doua oară!

Actorul trăieşte din nou emoţiile de-a fi devenit iarăşi tătic, după ce soţia lui, Hilaria (28) a născut-o vineri pe Carmen, prima lor fetiţă, anunţul fiind făcut pe Twitter.