News

Fiica lui Amy Adams creşte frumos. Vezi aici cum arată blondina!

Fiica lui Amy Adams creşte frumos. Vezi aici cum arată blondina!

Exclusive... 52343032 Actress Amy Adams shops at a supermarket in Beverly Hills, California on March 12, 2017. Amy went on the grocery trip with her daughter Aviana Olea Le Gallo. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Este clar: fiica în vârstă de şase ani a actriţei Amy Adams promite să se transforme într-o frumuseţe, dacă ar fi să ne luăm după fotografiile cu micuţa  Aviana Olea Le Gallo, surprinsă alături de mama sa la cumpărături, într-un supermarket din Beverly Hills. Amy Adams şi fiica sa, Aviana Olea Le Gallo Micuţa a avut o rochiţă foarte şic Pe 12 martie, aşadar, Amy Adams şi fiica sa au fost fotografiate ieşind cu căruciorul plin de cumpărături, iar în timp ce actriţa de 42 de ani a abordat o ţinută lejeră şi nu s-a machiat, fiica ei a fost foarte cochetă în rochiţa ei de primăvară şi cu părul lung şi blond lăsat liber.

Aviana este singurul copil al lui Amy din relaţia cu actorul Darren Le Gallo (42), cu care roşcata s-a căsătorit în 2015.  Văzând aceste fotografii, este clara că fetiţa a moştenit mai mult din trăsăturile fizice ale mai celebrei sale mame.

Aviana şi-a însoţit mama la cumpărături

Foto: Hepta

Modifică Setările