News

Fiica lui Catherine Zeta-Jones a împlinit 16 ani. Uite cât de frumoasă e şi cât de mult îi seamănă

Fiica lui Catherine Zeta-Jones a împlinit 16 ani. Uite cât de frumoasă e şi cât de mult îi seamănă camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Duminică, în familia Zeta-Douglas a fost dublă-sărbătoare: au petrecut Paştele, dar şi ziua adolescentei Carys. Cei doi părinţi, extrem de mândri de vlăstarul lor, s-au întrecut în urări virtuale.

Carys Douglas este deja o domnişoară în toată regula, pregătită pentru ce va să vină. Deşi şi-a făcut demult debutul în lumina reflectoarelor, însoţindu-şi părinţii la diverse evenimente oficiale, Carys va avea de acum lejeritatea de a face tot ce-şi doreşte, inclusiv să dea de permis.

Cu această ocazie, cei doi mari actori s-au întrecut în urări pe reţelele de socializare. Primul care i-a urat cele bune lui Carys a fost celebrul ei tată, în vârstă de 74 de ani. El a postat o fotografie în care apare alături de fiica lui, dovedind relaţia apropiată pe care au cei doi.

Nici Catherine Zeta-Jones nu s-a lăsat mai prejos şi i-a urat fiicei sale toate cele bune: ”Acum 16 ani, în duminica Paştelui, puiul meu a ieşit la lumină. Au fost 5,843,88 de zile de fericire. La mulţi ani pentru cea de-a 16-a aniversare, fiicei mele Carys Zeta”.

 

Modifică Setările