News

Fiica lui Catherine Zeta-Jones a împlinit 18 ani. Cât de mult seamănă frumoasa domnişoară cu mama sa

Fiica lui Catherine Zeta-Jones a împlinit 18 ani. Cât de mult seamănă frumoasa domnişoară cu mama sa camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Catherine Zeta-Jones este un simbol al frumuseţii, iar asta nu e un secret pentru nimeni. Cum arată fiica sa, care tocmai a împlinit 18 ani?

Carys Douglas a fost remarcată încă de acum 4 ani, când s-a afişat cu mama sa în timpul unei defilări a Săptămânii Modei din New York. Presa a intuit de atunci că îi poate călca mamei pe urme.

Spre deosebire de alţi copii faimoşi, Carys nu a fugit şi nu s-a ascuns de presă. Ba dimpotrivă: a apărut în câteva campanii ale unor mari firme, cum ar fi Fendi, iar asta ne face să credem că poate avea o carieră la fel de prosperă ca a părinţilor săi.

Sprijinită şi iubită de Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas, pentru Carys începe o nouă etapă. A devenit majoră.

Cuvintele mamei sale pe Instagram sunt emoţionante.

”La mulţi ani, Carys Zeta! Tu eşti totul şi totul eşti tu. Mulţumesc pentru bucuria pe care mi-o aduci. La 5 am în dimineaţa asta, mi-ai scris să-mi mulţumeşti că te-am adus pe lume. Aşa eşti tu. Bună. Eşti mai înţeleaptă decât vârsta din buletin. Eşti frumoasă şi ai o inimă mare. Ai simţul umorului şi pot continua tot aşa. Doar la japoneză mai ai de lucru. Te iubesc, îngerule. Mama.”

Sursă foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările