News

Fiica lui Cristian Boureanu a făcut-o lată! A pozat goală la doar 16 ani!

Fiica lui Cristian Boureanu a făcut-o lată! A pozat goală la doar 16 ani!

Scandalul din familia politicianului atinge cote maxime. După ce a pierdut custodia ei, fata e de necontrolat. Uite ce reacţie a avut tatăl ei, după ce a aflat că a pozat goală.

Tensiunea a crescut din nou în familia Boureanu, după ce politicianul a aflat că, de ceva vreme, în mediul online ar circula o serie de instantanee indecente cu fiica sa, Ioana, în pat cu un alt tânăr.

Cum fata este încă minoră, fotografiile nu pot fi publicate, din fericire pentru Ioana, însă tatăl său a avut o reacţie cât se poate de virulentă.

”O spun şi acum, am mai spus-o şi, recunosc, îmi pare rău, dar am avut dreptate cu privire la fiica mea. Am spus-o şi o repet: este într-un mediu toxic, are un anturaj dubios şi este complet scăpată de sub control, iar mama sa nu face nimic. Dar, din păcate, nu am ce face, cel puţin până când judecătorii îmi vor acorda custodie completă asupra ei”, a spus Cristian Boureanu.

Cristian Boureanu, alături de iubita sa, Laura, şi de fiica lui, Ioana.

Dezamăgit de felul în care a ales Ioana să acţioneze, acesta a comentat că: ”Nu pot să spun decât că asta se întâmplă doar pentru că nu s-a aplicat legea. Adică, în momentul în care ea a fugit de acasă, nimeni nu a făcut nimic”, a mai spus el, făcând referire la scandalul iscat în vară, când fiica sa, atunci în vârstă de 15 ani, a făcut circ în stradă, atrăgând atenţia unor jandarmi din Şoseaua Nordului cu ţipetele ei.

Acum fata se află în custodia mamei sale, Irina Boureanu.

Modifică Setările