News

Fiica lui Demi Moore, Rumer, editată în Photoshop prea mult!

Fiica lui Demi Moore, Rumer, editată în Photoshop prea mult!

Rummer Willis şi surorile sale, Scout şi Tallulah, au realizat o şedinţă inedită pentru revista ”Vanity Fair”, de care, însă, nu sunt chiar mândre. Şi asta pentru că, spun ele, imaginea lor a fost vizibil alterată.

Mark Williams şi Sara Hirakawa sunt fotografii cu care fiicele lui Demi Moore au lucrat pentru şedinţa foto Vanity Fair. Din păcate, Rumer nu a fost deloc mulţumită de munca pe care au depus-o cei doi fotografi, acuzându-i că i-au editat prea mult imaginea. Aceasta insistă că ea îşi doreşte să fie percepută aşa cum e, şi că nu vrea să fie înfrumuseţată în vreun program de editare.

poza rumer
Una dintre fotografiile făcute de cele trei surori pentru Vanity Fair

”Fotograful mi-a editat faţa pentru a-mi face bărbia mai mică, iar mie mi se pare foarte ofensator ca cineva să-ţi schimbe înfăţişarea atât de drastic. Îmi place cum arăt şi nu sunt de acord cu cineva care ar încerca să-mi schimbe imaginea într-o fotografie. Fie că o recunosc sau nu, e un  mod de a jigni, iar eu nu accept asta”, a scris Rumer pe Instagram la descrierea unei fotografii din respectiva şedinţă foto.

rumer
Rumer postează adesea pe contul ei de Instagram selfie-uri în care apare nemachiată

Reacţia lui Rumer nu i-a lăsat indiferenţi pe cei doi fotografi, care au explicat ulterior că schimbarea se datorează unghiulaţiei fotografiei, dar şi unor modificări făcute pentru a ”corecta” micile greşeli la fotografiere, nicidecum înfăţişarea personajelor. ”Nu am încercat în niciun caz să schimb modul în care arată natural. Intenţia noastră a fost să surprindem legătura dintre Rumer şi surorile sale. Ne întristează faptul că Rumer se simte ofensată şi sperăm că înţelege că nu am avut niciodată intenţia de a-i altera imaginea”, s-au justificat fotografii.

foto: instagram

Modifică Setările