News

Fiica lui Edith Gonzales, aniversare cu tatăl care a refuzat mulţi ani să o recunoască şi a făcut-o pe actriţă să sufere cel mai mult

Fiica lui Edith Gonzales, aniversare cu tatăl care a refuzat mulţi ani să o recunoască şi a făcut-o pe actriţă să sufere cel mai mult

Aniversare tristă pentru fiica lui Edith Gonzales! Constanza a împlinit 15 ani şi, pentru prima oară, acest moment s-a petrecut în lipsa celei care îi făcea viaţa o bucurie.

Adolescenta i-a avut alături de ea la masa aniversară pe tatăl său biologic, Santiago Creel, şi pe mama vitregă, Paulina Velasco Salcido, dar şi pe unchiul său, fratele lui Edith, şi câteva prietene apropiate.

Înainte de marea plecare, actriţa a încercat să îi ofere fiicei sale un cadou de suflet, o călătorie alături de cele mai bune prietene. Fratele lui Edith, Victor Gonzalez, va fi cel care va avea grijă ca adolescenta să se bucure, cu adevărat, de acest moment şi să uite, măcar pentru o perioadă, de drama care îi încearcă adolescenţa.

„O fetiţă foarte bună, blândă, cu o inimă mare”, acestea erau cuvintele cu care Edith îşi descria fiica. Actriţa din Inimă sălbatică nu a mai apucat însă să o vadă pe Constanza păşind, cu adevărat, către lume. Gonzales s-a stins la 54 de ani, după o luptă crâncenă cu cancerul. 

Edtih Gonzales, trădată în dragoste şi îngropată în suferinţă

Povestea de dragoste dintre politicianul Santiago Creel şi Edtih Gonzales a debutat pe când acesta era căsătorit. Cei doi au încercat ani întregi să îşi ascundă idila de ochii lumii. Între Edith şi Santiago era o diferenţă de 10 ani, dar şi multe alte discrepanţe. Politicianul a divorţat de cea cu care îşi împărţea viaţa de 21 de ani, dar nu a ales-o pe actriţă. Acesta s-a îngropat în suferinţă când a realizat că cel pe care îl iubea cu atâta pasiune jongla, de fapt, cu sentimentele ei. Ba mai mult, nu şi-a recunoscut nici fiica, pe Constanza, care se născuse în timpul amorului nebun dintre cei doi. După moartea lui Edith Gonzales, Santiago Creel a revenit, după câte se pare, la sentimente mai bune.